Yıldırım düştükten sonra DSL bağlantısı kesildi

KopernikPizza33

Picopat
Daha fazla  
Bulunduğum bölgeye çok yakın bir konuma yıldırım düştü. Düştükten bir dakika sonra modemde DSL bağlantısının ışıkları gitti. Birçok kez modemi aç kapa yaptım düzelmedi. Ayrıyeten modemi de resetleyemiyorum. Modem de güç göstergeleri, Ethernet bağlantısı gözüküyor fakat DSL ve internetin ışıkları sönük biçimde. Üzerinden beş saat geçti fakat düzelmedi. Üst komşumuzda da internet gitmiş. İnternet sağlayıcısı ile iletişime geçmek harici yapabileceğim bir şey var mı?

Modemin kendini korumaya alma olayı var YT üzerinden araştır birkaç video çıkar önüne dene olmazsa maalesef yanmıştır hocam bizimki de aynı şekilde yandı.

Aynı durum bende de oldu yeni modem verdiler modemin bozulmuş dediler.

Modem hasar görmüş olabilir ve modem değiştirmeniz gerekebilir. Yetkili servisi çağırmayı deneyin.

Aynı durum bende de oldu yeni modem verdiler modemin bozulmuş dediler.

Hangi sağlayıcı? Ayrıyeten ücret talep ettiler mi?

Modemin kendini korumaya alma olayı var YT üzerinden araştır birkaç video çıkar önüne dene olmazsa maalesef yanmıştır hocam bizimki de aynı şekilde yandı.

Reset ile korumadan çıkarıyorlar da bende direkt resetlemiyor modem. Servisi aramaktan başka çözüm yok sanırsam veya değiştireceğiz artık.

Teknik Servise Yıldırım Düştüğünü Vs söyleme Eve geldim ve İnternet yoktu de . Kendin Bir tanı koyma . Bırak onlar bulsun sorunu . Eğer İnternet sağlayıcısından aldıysan aynı şekilde yıldırımdan vs bahsetmeden destek talebi oluştur.

İnternet sağlayıcı firma ile görüşüp dairene internet sinyalinin gelip gelmediğini kontrol ettir bence. Eğer sinyal sağlam bir şekilde geliyorsa modemde sorun olduğundan emin olmuş olursun. Aynı durum benim de başıma gelmişti ve modem yandı. İnşallah modemin yanmamıştır ve hatta bir sorun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…