Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar yıldırım attıktan sonra bilgisayarda USB çıkartırken gelen sesi geldi bir sıkıntı olur mu şu ana her şey çalışıyor. Neden yapmış olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
Arkadaşlar yıldırım attıktan sonra bilgisayarda USB çıkartırken gelen sesi geldi bir sıkıntı olur mu şu ana her şey çalışıyor. Neden yapmış olabilir?
OxygenLynx Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #2 Birşey temassızlık etmiştir sakin
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 6 Nisan 2024 #3 Velihan33 dedi: Arkadaşlar yıldırım attıktan sonra bilgisayarda USB çıkartırken gelen sesi geldi bir sıkıntı olur mu şu ana her şey çalışıyor. Neden yapmış olabilir? Genişletmek için tıkla... USB çıkartırken ses çıkması gayet normal. Tv'ye hdmi kablosu takıp çıkarınca da bazen aynısı oluyor.
Velihan33 dedi: Arkadaşlar yıldırım attıktan sonra bilgisayarda USB çıkartırken gelen sesi geldi bir sıkıntı olur mu şu ana her şey çalışıyor. Neden yapmış olabilir? Genişletmek için tıkla... USB çıkartırken ses çıkması gayet normal. Tv'ye hdmi kablosu takıp çıkarınca da bazen aynısı oluyor.
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #4 Velihan33 dedi: Arkadaşlar yıldırım attıktan sonra bilgisayarda USB çıkartırken gelen sesi geldi bir sıkıntı olur mu şu ana her şey çalışıyor. Neden yapmış olabilir? Genişletmek için tıkla... Kankam ya temassızlık ya da akımda bir dalgalanma oldu ondan dolayı yapmıştır. Prizin akım korumalı mıydı?
Velihan33 dedi: Arkadaşlar yıldırım attıktan sonra bilgisayarda USB çıkartırken gelen sesi geldi bir sıkıntı olur mu şu ana her şey çalışıyor. Neden yapmış olabilir? Genişletmek için tıkla... Kankam ya temassızlık ya da akımda bir dalgalanma oldu ondan dolayı yapmıştır. Prizin akım korumalı mıydı?
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #5 770862 dedi: USB çıkartırken ses çıkması gayet normal. TV'ye HDMI kablosu takıp çıkarınca da bazen aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ona benzer bir ses çıktı demek istedim yıldırım attıktan sonra
770862 dedi: USB çıkartırken ses çıkması gayet normal. TV'ye HDMI kablosu takıp çıkarınca da bazen aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır ona benzer bir ses çıktı demek istedim yıldırım attıktan sonra
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 6 Nisan 2024 #6 Velihan33 dedi: Hayır ona benzer bir ses çıktı demek istedim yıldırım attıktan sonra Genişletmek için tıkla... Arada elektrik akımı olduğu için normal gibi geldi bana.
Velihan33 dedi: Hayır ona benzer bir ses çıktı demek istedim yıldırım attıktan sonra Genişletmek için tıkla... Arada elektrik akımı olduğu için normal gibi geldi bana.
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #7 Rpyd dedi: Kankam ya temassızlık ya da akımda bir dalgalanma oldu ondan dolayı yapmıştır. Prizin akım korumalı mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet cata akım korumalı prizim vardı.
Rpyd dedi: Kankam ya temassızlık ya da akımda bir dalgalanma oldu ondan dolayı yapmıştır. Prizin akım korumalı mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet cata akım korumalı prizim vardı.