Çözüldü Telegram Yıldızlar çekilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zazax20

Megapat
Daha fazla  
Telegram'da kazanılan yıldızları nasıl çekebilirim? Sürekli hata mesajı alıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa yardım edebilir mi?
Ton coin wallet hesabım falan hepsi tamam. Grubumdaki yıldızlar görünüyor ama ayarlara girdiğimde yıldızlar boş durumda.
Yıldız satın almak istemiyorum grubumda biriken yıldızları criptoya çevirmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 179
Ya valla Cem Yılmaza döndüm bi oraya bi buraya bi türlü çözüm yok en başa dönüyoruz. ama bak şimdi anladım
Sen bilgisayara yeni giriş yaptığın için sistem onu da yeni cihaz saydı ve 24 saatlik güvenlik kilidini oraya da koydu. Yani şu an ne yaparsan yap o süre dolmadan izin vermez.

Bence bugün hem telefondan hem bilgisayardan sürekli denemeyi bırak. Her tıklama süreci daha da zora sokabilir. Bilgisayardaki oturumun açık kalsın ama tam 24 saat boyunca hiçbir çekim butonuna basma. Yarın akşam çekim işlemini sadece bilgisayar üzerinden tekrar dene. iOS cihazlarda Apple'ın kısıtlamaları yüzünden bu hatalar çok sık yaşanıyor, en temiz yöntem bilgisayar ama o sürenin dolması şart. Yarın denediğinde yine olmazsa bakarız tekrar.
Dediğiniz gibi bir gün sadece bilgisayardan kullandım 24 değil 28 saat boyunca ama bilgisayarda da aynı resimdeki hatayı alıyorum kusura bakmayın artık size yükleniyor gibi oldum ama beceremeyince çare arıyorum

Ya valla Cem Yılmaza döndüm bi oraya bi buraya bi türlü çözüm yok en başa dönüyoruz. ama bak şimdi anladım
Sen bilgisayara yeni giriş yaptığın için sistem onu da yeni cihaz saydı ve 24 saatlik güvenlik kilidini oraya da koydu. Yani şu an ne yaparsan yap o süre dolmadan izin vermez.

Bence bugün hem telefondan hem bilgisayardan sürekli denemeyi bırak. Her tıklama süreci daha da zora sokabilir. Bilgisayardaki oturumun açık kalsın ama tam 24 saat boyunca hiçbir çekim butonuna basma. Yarın akşam çekim işlemini sadece bilgisayar üzerinden tekrar dene. iOS cihazlarda Apple'ın kısıtlamaları yüzünden bu hatalar çok sık yaşanıyor, en temiz yöntem bilgisayar ama o sürenin dolması şart. Yarın denediğinde yine olmazsa bakarız tekrar.
İlginiz için teşekkür ederim. Kendiliğinden durduk yere açıldı. Sanırım 21 gün yıldızların yatması bir o kadar da yatan yıldızlar için çekim süresi var anladığım kadarıyla. Çok teşekkürler yardımlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı