A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, ben yıllar önce App Store üzerinden Card Wars oyununu satın almıştım. Şu anda o oyunu nasıl oynayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
Arkadaşlar merhaba, ben yıllar önce App Store üzerinden Card Wars oyununu satın almıştım. Şu anda o oyunu nasıl oynayabilirim?
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2025 #2 App Store'de oyun gözükmüyor mu? Artı 0 Eksi
YTS_Vettel Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 395 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi 2 Haziran 2025 #3 Agony1376 dedi: Arkadaşlar merhaba, ben yıllar önce App Store üzerinden Card wars oyununu satın almıştım. Şu anda o oyunu nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğe oyun hala aktifse sıkıntı yok ama öteki türlü kaldırılmışsa, kütüphanede ya da uygulamalarda gözükmesi lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Arkadaşlar merhaba, ben yıllar önce App Store üzerinden Card wars oyununu satın almıştım. Şu anda o oyunu nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğe oyun hala aktifse sıkıntı yok ama öteki türlü kaldırılmışsa, kütüphanede ya da uygulamalarda gözükmesi lazım diye biliyorum.