Yıllardır kullanılmayan bilgisayar açılmıyor

lorexx_pp

Femtopat
Daha fazla  
Eskiden bir bilgisayarım vardı çalışıyordu, ailem kaldırdı. Bugün açmaya çalıştım fakat monitöre ekran gelmiyordu ve kasadan alarm çalıyordu. RAM'i kontrol ettim onda bir çizik vesaire yok ama yine de ekran gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

Kablo her şey takılı mı? HDMI veya farklı bir video kablosu ekran kartına takıldığına emin olun. (GPU varsa)

Kasa içinde gereksiz olan kablolar var yani surekli kasa açan takan biriyim arkadaşımın kasasını açtım daha geçen gün gereksiz kablolar var takılı olmaya ona rağmen sıkıntısız çalışıyor onun bilgisayarıda.

Kasadan gelen bip sesini kaydedip buraya atabilme şansınız var mı? Atamıyorsanız da nasıl bir bip sesi olduğunu açıklar mısınız? 2 kısa 1 uzun, sadece uzun, 1 uzun 2 kısa vs. gibi.

Kasadan gelen bip sesini kaydedip buraya atabilme şansınız var mı? Atamıyorsanız da nasıl bir bip sesi olduğunu açıklar mısınız? 2 kısa 1 uzun, sadece uzun, 1 uzun 2 kısa vs.
Kasadan gelen bip sesini kaydedip buraya atabilme şansınız var mı? Atamıyorsanız da nasıl bir bip sesi olduğunu açıklar mısınız? 2 kısa 1 uzun, sadece uzun, 1 uzun 2 kısa vs.

Kasadan gelen bip sesini kaydedip buraya atabilme şansınız var mı? Atamıyorsanız da nasıl bir bip sesi olduğunu açıklar mısınız? 2 kısa 1 uzun, sadece uzun, 1 uzun 2 kısa vs. gibi.
Sürekli aynı uzunlukta uzun uzun 1 saniye falan

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı