Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 5 Mart 2021 #1 Servis sağlayıcımı değiştirmediğim halde turuncu ışık yanmasının sebebi nedir?
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2021 #2 Kurulum yapabiliyorsanız tekrardan kurulum yapmayı deneyin eğer hat ile ilgili değilse düzelecektir.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 5 Mart 2021 #3 VDSL'e geçiş yapılmasının sonucudur. Telefona da mesaj gelmesi gerekli "Hattınız VDSL'e geçirilmiştir..." diye. Merak etmeyin ADSL'den daha iyi bir sinyaldir. Her halükarda yararınıza olacaktır.
VDSL'e geçiş yapılmasının sonucudur. Telefona da mesaj gelmesi gerekli "Hattınız VDSL'e geçirilmiştir..." diye. Merak etmeyin ADSL'den daha iyi bir sinyaldir. Her halükarda yararınıza olacaktır.
H heisenberg.py Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Monolova dedi: Servis sağlayıcımı değiştirmediğim halde turuncu ışık yanmasının sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bu iyi bir şey.
Monolova dedi: Servis sağlayıcımı değiştirmediğim halde turuncu ışık yanmasının sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bu iyi bir şey.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.064 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Mart 2021 #5 Hat modu VDSL'e geçince yeşilden turuncuya dönen, TT'nin verdiği ve Zyxel üretimi modem vardı. Aklıma ilk gelen şey bu...
Hat modu VDSL'e geçince yeşilden turuncuya dönen, TT'nin verdiği ve Zyxel üretimi modem vardı. Aklıma ilk gelen şey bu...
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 5 Mart 2021 #6 Ulunay dedi: Hat modu VDSL'e geçince yeşilden turuncuya dönen, TT'nin verdiği ve Zyxel üretimi modem vardı. Aklıma ilk gelen şey bu... Genişletmek için tıkla... Evet benimde Zyxel modemim 2-3 gün önce turuncu yanmaya başladı. Altyapı falan mı değişti anlamadım.
Ulunay dedi: Hat modu VDSL'e geçince yeşilden turuncuya dönen, TT'nin verdiği ve Zyxel üretimi modem vardı. Aklıma ilk gelen şey bu... Genişletmek için tıkla... Evet benimde Zyxel modemim 2-3 gün önce turuncu yanmaya başladı. Altyapı falan mı değişti anlamadım.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 5 Mart 2021 #7 Monolova dedi: Evet benim de ZyXEL modemim 2-3 gün önce turuncu yanmaya başladı. Altyapı falan mı değişti anlamadım. Genişletmek için tıkla... Port muhtemelen VDSL'e taşınmıştır dediğim gibi. Kısaca saha dolabına kadar fiber, dağıtımda bakır kablo. FTTC.
Monolova dedi: Evet benim de ZyXEL modemim 2-3 gün önce turuncu yanmaya başladı. Altyapı falan mı değişti anlamadım. Genişletmek için tıkla... Port muhtemelen VDSL'e taşınmıştır dediğim gibi. Kısaca saha dolabına kadar fiber, dağıtımda bakır kablo. FTTC.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Mart 2021 #8 Monolova dedi: Evet benim de ZyXEL modemim 2-3 gün önce turuncu yanmaya başladı. Altyapı falan mı değişti anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam modem arayüzünden altyapı değerlerine bakar mısınız?
Monolova dedi: Evet benim de ZyXEL modemim 2-3 gün önce turuncu yanmaya başladı. Altyapı falan mı değişti anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam modem arayüzünden altyapı değerlerine bakar mısınız?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 5 Mart 2021 #9 AXCHNEER dedi: Hocam modem arayüzünden altyapı değerlerine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... 85 Down 35 Up olmuş.. Değerler değişmiş. 35 down 3 up idi.
AXCHNEER dedi: Hocam modem arayüzünden altyapı değerlerine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... 85 Down 35 Up olmuş.. Değerler değişmiş. 35 down 3 up idi.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.064 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Mart 2021 #10 Monolova dedi: Evet benimde Zyxel modemim 2-3 gün önce turuncu yanmaya başladı. Altyapı falan mı değişti anlamadım... Genişletmek için tıkla... YAPA kapsamında VDSL'e geçirmişlerdir veya saha dolabı değiştiği için VDSL'e geçirmişlerdir. Bu 2 ihtimalden biri gerçekleşmiştir...
Monolova dedi: Evet benimde Zyxel modemim 2-3 gün önce turuncu yanmaya başladı. Altyapı falan mı değişti anlamadım... Genişletmek için tıkla... YAPA kapsamında VDSL'e geçirmişlerdir veya saha dolabı değiştiği için VDSL'e geçirmişlerdir. Bu 2 ihtimalden biri gerçekleşmiştir...