Yıllık 10.000 TL'ye e-ticaret için hosting önerisi

cocacola

Hectopat
Yer
Jüpiter
Daha fazla  
Meslek
Astronot
Merhaba, halihazırda e-ticaret yapıyorum ve şu anda Shopify kullanıyorum fakat bana aylık ortalama 10k masraf çıkartıyor o yüzden WordPress'e geçmeyi düşünüyorum fakat WordPress'in entrepreneur paketi ile diğer sunucuların paketleri arasında kararsız kaldım, yıllık bütçe 10.000TL en fazla 15.000TL sizce nasıl değerlendirmeliyim?

WordPress: WordPress.com

Önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.

En basiti hostingerden bir hosting alıp içine wordpress kurulumu yapın. Servdiğiniz e-ticaret temasını alıp kurun bitti. Yıllık 10-15bin masrafa gerek yok.

En basiti hostingerden bir hosting alıp içine wordpress kurulumu yapın. Servdiğiniz e-ticaret temasını alıp kurun bitti. Yıllık 10-15bin masrafa gerek yok.
Kanka paket tavsiyen var mı? sistemin gerçekten sorunsuz çalışması benim için çok önemli, şu anki mağazama aylık 400.000 ziyaretçi geliyor, anlık kesilmeler bile benim için sıkıntı yaratıyor.

WordPress.com'dan paket almak yerine farklı hosting firmalarından hosting ve domain alıp WordPress'i ona kurmanı tavsiye ederim. WordPress.com hizmeti biraz kısıtlı ve düşük performanslı.

E-ticeret için tavsiyeniz var mı hocam?

Kanka paket tavsiyen var mı? sistemin gerçekten sorunsuz çalışması benim için çok önemli, şu anki mağazama aylık 400.000 ziyaretçi geliyor, anlık kesilmeler bile benim için sıkıntı yaratıyor.

E-ticeret için tavsiyeniz var mı hocam?
Trafik bu kadar yüksekse iyi bir sanal sunucu alıp konfigüre etmeni öneririm. Paylaşımlı hosting paketleri bir yere kadar performans sergiler. Yerli firmaların sanal sunucuları nasıldır bilmiyorum genelde çok kesinti olur. Ben OVH Cloud kullanıyorum. Alternatif olarak Hetzner, DigitalOcean, Amazon AWS gibi büyük firmalar tercih edilebilir.

Bir adet VDS(paylaşımsız kaynaklar) almanız daha uygun olur o halde. Yine hostinger üzerinden vds paketlerine göz atabilir veya sunucu.al kullanabilirsin. sunucu.al 'da plesk panele lisans ücreti ödemeden kullanabilirsiniz. Tek tıkla da plesk paneli kurabilirsiniz. Hostinger vps paketlerinde işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama oda iyi bir seçenek olabilir.

hPanel - Hostinger

https://www.sunucu.al/turkiye-lokasyon-vds

E-ticaret sitesi için hosting önerim güzel net olacaktır, herhangi bir sorun olduğunda seri bir şekilde muhatap bulmak oldukça elzem E-ticaret te güzel net de bu konuda oldukça hassas bir firma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı