Merhaba. Game Pass aboneliği almak istiyorum fakat karşıma sadece aylık abonelik seçenekleri çıkıyor, artık yıllık abonelik yapılamıyor mu? Yapılabiliyorsa nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Yıllık abonelik yöntemi en son fixlenmişti. Almak isterseniz aylık alabilirsiniz. İnternet sitelerinden yıllık satan varsa da onlardan yıllık alabilirsiniz. Başka yöntemi yok. 2 sene öncesinin yöntemiydi, fixleneli çok oluyor.
Yıllık abonelik yöntemi en son fixlenmişti. Almak isterseniz aylık alabilirsiniz. İnternet sitelerinden yıllık satan varsa da onlardan yıllık alabilirsiniz. Başka yöntemi yok. 2 sene öncesinin yöntemiydi, fixleneli çok oluyor.
Aslında amacım indirimli almak vs. değil. Kartımdan her ay düzenli olarak çekilmesini sevmiyorum, 1 yıl alayım kafam rahat olsun, 1 yıl sonra halen devam etmek istiyorsam yeniden abonelik alayım kafasındayım. Aksi takdirde o aboneliği unutuyorum ve öylece çekip duruyor kartımdan kullanmasam bile. Günümüzde artık her şey o kadar abonelik üzerine kurulu ki neye ne zaman abone oldum, kartımdan hangi firma ne çekiyor takip etmesi çok zor.