B Bemydoctor Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #21 conicon dedi: Değmez hocam dediğiniz gibi yapayım en iyisi peki elimdeki hediye 3 aylık hediye Ultimate paketini girmedim cihaza bunları satın aldıktan sonra onu da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu? Yapabildiniz mi? Bende yapmak istiyorum o yüzden sorayım dedim.
conicon dedi: Değmez hocam dediğiniz gibi yapayım en iyisi peki elimdeki hediye 3 aylık hediye Ultimate paketini girmedim cihaza bunları satın aldıktan sonra onu da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu? Yapabildiniz mi? Bende yapmak istiyorum o yüzden sorayım dedim.
C conicon Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #22 Silinen üye dedi: Sonuç ne oldu? Yapabildiniz mi? Bende yapmak istiyorum o yüzden sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hala. Silinen üye dedi: Sonuç ne oldu? Yapabildiniz mi? Bende yapmak istiyorum o yüzden sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Daha yapmadım hocam.
Silinen üye dedi: Sonuç ne oldu? Yapabildiniz mi? Bende yapmak istiyorum o yüzden sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hala. Silinen üye dedi: Sonuç ne oldu? Yapabildiniz mi? Bende yapmak istiyorum o yüzden sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Daha yapmadım hocam.