Yıllık İngilizce kursu var mıdır?

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, üç yıl önce bir dönem İngilizce kursuna gitmiştim ve A1 seviyesini tamamlamıştım. Ancak bazı sebeplerden dolayı devam edemedim. Şu an tekrar kursa gitmek istiyorum, ancak kurslarda A1'den C2'ye kadar toplamda altı seviye bulunuyor ve her seviyeyi bir dönemde tamamlıyorsunuz, yani yaklaşık üç yıl sürecek. Bu kadar uzun bir süreye sahip değilim, bu yüzden 1 yıllık bir kurs olup olmadığını merak ediyorum. Biliyorum ki 1 yılda C2 seviyesine gelmem mümkün değil, ama en azından B1 veya B2 seviyesine ulaşmak istiyorum. Şu anda İngilizcem fena sayılmaz, anlıyorum ve sohbet edebiliyorum, ancak yazma ve kurallı, doğru konuşma konusunda eksikliklerim var.

O dümen, para tuzağı yerlere paranı falan kaptırma. Normalde kendine kaynak alıp, YT üzerinden çalışarak kolaylıkla halledersin üzerine düştüğün zaman ama illaki seni eğitecek bir hoca, mentor ihtiyacındaysan Udemy üzerinden kurslar yararlı oluyor.

Hocam bende 2 ay önce yazıldım 2 ay da bir kur bitiyor.

Hocam dürüst olmak gerekirse kendim çalıştığım zaman çalışma isteğim hiç gelmiyor Udemy de zaten İngilizce kursum var, O yüzden bir kursa gitmem daha iyi olur,
Hocam bende 2 ay önce yazıldım 2 ay da bir kur bitiyor.
Hocam hangi kurs birde 1 yılda o zaman tüm kurları alabiliyormuyuz?

Amerikan kültür A2'den başladım aralık başı daha bu hafta B1 başladı kur başı 2 ay diyorlar.

size farklı bir öneride bulunucam. Herhangi bir devlet üniversitenin ingilizce bölümüne girip hazırlık okuyarak 1 yıl bedava ingilizce eğitimi alabilirsiniz.

size farklı bir öneride bulunucam. Herhangi bir devlet üniversitenin ingilizce bölümüne girip hazırlık okuyarak 1 yıl bedava ingilizce eğitimi alabilirsiniz.
Hocam zekice,

Amerikan kültür A2'den başladım aralık başı daha bu hafta B1 başladı kur başı 2 ay diyorlar.
Yani 1 yılda tüm kurlar bitebiliyor? Ne kadar ödüyorsunuz?

Nerede yaşıyorsunuz? Maddi sorununuz var mı?
Hocam maddi sorunum yok. Kurs önerisimi yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…