Yıllık izin kullanırken neye dikkat edilmeli?

iixerrray

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 7-21 Haziran'da Tokyo seyahatim var. Benim yıllık izin hakkım 14 gün ve hafta sonları yıllık izinden sayılmıyor. Sorum şu, ben iadesiz uçak bileti almayı düşünüyorum çünkü iadeli ve iadesiz arasında yaklaşık 20 bin lira oynuyor ve 20 bin zaten gidiş uçak bileti. Bu iki kat para ödemek demek. Ben iadesiz uçak bileti alınca 42, iadeli alınca 78 bin lira çıkıyor. Ben iadesiz uçak bileti alsam, şirkete yıllık iznimi aylar öncesinden bildirsem. Ve o gün geldiğinde şirket beni çağırsa, biletim yanar mı? Ücretli değişiklik hakkı var ama nasıl ederim, geçerli olur mu? Başımı alıp gitsem sorun çıkartır mı? Veya sadece gidiş iadeli uçak bileti almak mantıklı mı ( bence mantıksız) bu tür durumda ne yapmam gerekir kısaca bunun bilgisini istiyorum. Gidiş ve dönüş iadesiz alınca 4 bin TL değişiklik ücreti var THY de. Değişik toplam 8 bin ediyor ama bir sonraki güne ya da haftaya veya bir sonraki aya değiştirebilme şansım oluyor mu? Kısaca kafamdaki sorular bunlar. Biraz karışık anlattım ama umarım anlamışsınızdır. Mümkünse rahat ve anlayabileceğim şekilde açıklar mısınız? Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı