WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 2 Nisan 2021 #1 Evet dostlar 2. defa yakalandım. Ne yazık ki bu sefer, Korona'nın ne kadar hızlı yayıldığına canlı bir şekilde tanık olduk. Şu anda büyük ihtimal hepimiz yakalandık.
Evet dostlar 2. defa yakalandım. Ne yazık ki bu sefer, Korona'nın ne kadar hızlı yayıldığına canlı bir şekilde tanık olduk. Şu anda büyük ihtimal hepimiz yakalandık.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2021 #2 Dışarıda çok mu vakit geçiriyorsunuz? Veya yeterince önlem alamıyor musunuz?
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 2 Nisan 2021 #3 Cruslan dedi: Dışarıda çok mu vakit geçiriyorsunuz? Veya yeterince önlem alamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Haftada 3-4 kere. Çift maske takıyorum ama karşımdaki dayılar takmadığı için yine patlıyorum.
Cruslan dedi: Dışarıda çok mu vakit geçiriyorsunuz? Veya yeterince önlem alamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Haftada 3-4 kere. Çift maske takıyorum ama karşımdaki dayılar takmadığı için yine patlıyorum.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 Geçmiş olsun hocam. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Artık dışarı çıkmamak da işe yaramıyor gibi...
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 2 Nisan 2021 #5 Hocam ne işle meşgulsünüz? Bütün ihtimalleri alt üst ettiniz.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 2 Nisan 2021 #6 Forumda bile "maske takmayalım özgürlüğümüz kısıtlanıyor!" diyen tipler var. Böyle adamlar oldukça corona falan bitmez. Geçmiş olsun.
Forumda bile "maske takmayalım özgürlüğümüz kısıtlanıyor!" diyen tipler var. Böyle adamlar oldukça corona falan bitmez. Geçmiş olsun.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 2 Nisan 2021 #7 OLİTA HAYDAR dedi: Hocam ne işle meşgulsünüz? Bütün ihtimalleri alt üst ettiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam modellemeyle uğraşıyorum. Ayrıca staj yapıyorum. michealdoge dedi: Geçmiş olsun hocam. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Artık dışarı çıkmamak da işe yaramıyor gibi... Genişletmek için tıkla... Kurallara uyan olmadığı için bence hiçbir şey korumuyor. Şuan çok şükür geçen olana göre daha hafif geçiyor. Büyük ihtimal antikor falan sağolsun.
OLİTA HAYDAR dedi: Hocam ne işle meşgulsünüz? Bütün ihtimalleri alt üst ettiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam modellemeyle uğraşıyorum. Ayrıca staj yapıyorum. michealdoge dedi: Geçmiş olsun hocam. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Artık dışarı çıkmamak da işe yaramıyor gibi... Genişletmek için tıkla... Kurallara uyan olmadığı için bence hiçbir şey korumuyor. Şuan çok şükür geçen olana göre daha hafif geçiyor. Büyük ihtimal antikor falan sağolsun.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 2 Nisan 2021 #8 Geçmiş olsun öncellikle. Tam olarak hangi mekanlarda bulundunuz merak ettim ister istemez.
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #9 Kaçarımız yok zaten, herkes geçirecek bu hastalığı.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 2 Nisan 2021 #10 Lezize dedi: Forumda bile "maske takmayalım özgürlüğümüz kısıtlanıyor!" diyen tipler var. Böyle adamlar oldukça corona falan bitmez. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Yüz yüze görsem çok güzel şeyler söylerdim de neyse. Dreamwalker dedi: Geçmiş olsun öncellikle. Tam olarak hangi mekanlarda bulundunuz merak ettim ister istemez. Genişletmek için tıkla... Erken saat olduğu için Starbucks'a girmiştim onun haricinde günde 3-4 kere metrobüs-metro yapıyorum.
Lezize dedi: Forumda bile "maske takmayalım özgürlüğümüz kısıtlanıyor!" diyen tipler var. Böyle adamlar oldukça corona falan bitmez. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Yüz yüze görsem çok güzel şeyler söylerdim de neyse. Dreamwalker dedi: Geçmiş olsun öncellikle. Tam olarak hangi mekanlarda bulundunuz merak ettim ister istemez. Genişletmek için tıkla... Erken saat olduğu için Starbucks'a girmiştim onun haricinde günde 3-4 kere metrobüs-metro yapıyorum.