Valla baba, ben lise 1 den beri not almayan bir insanım. Notları hep bir yerlerden buldum. Şimdi üni 4. Sınıftayım gene notları buluyorum. Sınavlardan önce kapatıyorım kendimi 1 hafta odaya eşek gibi çalışıyorum. Ha öyle derse fazla giden biride değilim. Yada ders dinleyen. Ben ders derste öğrenilir mantığını doğru bulmuyorum. Bunu düşünmemde bir çok etken var. Merak edersen açıklarım. En basiti benim algım buna müsait değil mesela. İşin komiği mesela bizde vizelerden önce quiz yaparlar çok sevgili araştırma görevlileri ben hep çakarım onlardan, çünkü bir şey bilmiyorum ama sınavdan hakketen yüksek alıyorum. Öncellikle kendime güzel bir çalışma ortamı sağlıyorum. Eksik olan şeyleri internetten araştırarak tamamlıyorum. Zihnimde canladırarak öğrenmeye çalışıyorum. En basiti mantığını kavramaya çalışıyorum. Bir çok insan çalışırken o soruyu yapar ama sınavda çakar. Bunun temel sebebi ezberdir. Ezberlersen yapamassın. Zihnini çalıştıracaksın. Onun dışında gerisi gelir Sende fazla kafana takma bir şekilde oldurursun. Hayatın sonu değil. Sağlık sorunun yoksa, koy ver gitsin gerisi gelir kardeşim.