YJMalmsteen
Hectopat
Aramizda kullanan arkadaslarimiz varsa yorumlarini gormek isterdim açıkçası. Alınır mı? Alinmaz mi sorusundan ziyade, halihazirda kullananlarin degerlendirmelerine ihtiyacım var.
Aramizda kullanan arkadaslarimiz varsa yorumlarini gormek isterdim açıkçası. Alınır mı? Alinmaz mi sorusundan ziyade, halihazirda kullananlarin degerlendirmelerine ihtiyacım var.
Yazdiktan 3-4 gun sonra almistim aslindaHocam geç yazıyorum ama almayı düşünenler için kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim. Klavyeyi yaklaşık 3 gündür kullanıyorum. Hissiyat olarak gerçekten muazzam bir klavye. Switch'ler kaliteli, kasa aşırı premium hissettiriyor. Web arayüzü üzerinden RGB, tuş hassasiyeti gibi ayarların yapılabilmesi çok büyük artı; ekstra yazılım indir-kur ile uğraşmamak gerçekten güzel. Mekanik klavyeden direkt manyetik Switch'e geçtiğim için diğer manyetik klavyeler ile birebir kıyas yapamayacağım. Switch kalitesi olarak yarı fiyatına satılan manyetik switchlerden pek farkı olduğunu düşünmüyorum. Bu klavyenin olayı zaten karbon fiber kasasıyla kaliteli keycapsleriyle premium his vermek ve bunu başardığını söyleyebilirim.
“Alınır mı? Alınmaz mı?” kısmına dediğin gibi yorum yapmaya gerek yok sonuçta bir klavyeye 14.000 TL vermek herkes için mantıklı bir karar olmayabilir. Bütçesi olan veya özellikle bu modeli isteyen alabilir. Ancak şunu da belirtmek lazım: Premium hissiyat ve malzeme kalitesi dışında, yarı fiyatına teknik olarak benzer seviyede klavyeler bulunabiliyor. Almayı düşünenlerin bunu bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.