Yıpranmış Lamborghini STH para eder mi?

Storm_Angel

Centipat
Arkadaşlar ben 1-2 saat once markette Lamborghini Hot Wheels gordum ancak kutusu çöp diye almadım. Eve geçince sth olduğunu fark ettim. Yarın gidip alsam para eder mi bu Hot Wheels?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 1-2 saat once markette Lamborghini Hot Wheels gordum ancak kutusu çöp diye almadım. Eve geçince sth olduğunu fark ettim. Yarın gidip alsam para eder mi bu Hot Wheels?
STH ve kutusu hasarlıysa 300 falan ama STH olduğuna emin misiniz?Lamborghinin sadec kırmızı Mirua modeli STH o da çok nadir.

STH ve kutusu hasarlıysa 300 falan ama STH olduğuna emin misiniz?Lamborghinin sadec kırmızı Mirua modeli STH o da çok nadir.
Hocam lamborhini mirua olduğuna eminim rengine tam emin değilim ama kirmizi olmasi lazim yarin alinca atarim fotosunu

Hocam lamborhini mirua olduğuna eminim rengine tam emin değilim ama kirmizi olmasi lazim yarin alinca atarim fotoğrafını

Araclarin STH veya TH oldugunu anlamak icin arabanin arkasina bakmalisin. Arabanin tam arkasinda kutu da STH'sa altin Hot Wheels logosu, TH'sa gri Hot Wheels logosu oluyor.

Bu olmasi lazim yarin detaylari konusuruz aldiktan sonra

Araclarin STH veya Th oldugunu anlamak icin arabanin arkasinda kutu da sth'ysa altin hotwheels logosu, Th'sa gri hotwheels logosu oluyor.
Biliyorum hocam ktusu kotu diye cok dikkat etmemistim evde farkettim ben de arastirirken

hocam konudan bağımsız şoklara hw gelecek görünüyorda 2 gündür bakıyorum gelmedi diyorlar sizin ordaki şoklara geldi mi ?
Evet, bir kac tane gezdim ama sadece bir sokta bi iki tane buldum. Onlarda cöpten farki yoktu. Diger soklarda kasiyerler onlara gelmedigini söylediler.

Evet, bir kac tane gezdim ama sadece bir sokta bi iki tane buldum. Onlarda cöpten farki yoktu. Diger soklarda kasiyerler onlara gelmedigini söylediler.
hocam bende bi kaç tane matchbox gördüm 2 tane tesla vardı aldım ne kadara gider hocam

Bir kac istisna haricinde regular araclar o kadar degerli olmuyorlar.
Hangi modelleri aldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…