Yıpranmış ve zayıf gibi görünen saç için bakım nasıl yapılır?

Biliyorum biraz alakasız gelebilir ama cidden uzun zamandır kafamda bu soru, erkekler arasında böyle konuların pek konuşulmaması ve bilgi yetersizliği nedeniyle buraya yazmak istedim. Yıpranmış, zayıf gibi görünen ama sık ve fırça gibi saçlar için ne önerirsiniz? Direkt link veya nereden alınacağı ile beraber yazarsanız sevinirim.

Dostum bu konunun kesin cevabı olsa ortalıkta kel erkek kalmazdı. Ben 2 sene önce saç ektirdim ve Allah'a şükür eski halime geri döndüm. Bu aralar da sadece biberiye kürü (kendim yaptım, youtube'ta var) uygulamaya başladım günde 1 kere, henüz faydası konusunda bir şey diyemem sana çünkü 3. gündeyim. Saçlarım iyi ama tepeler biraz zayıfladı, o yüzden başladım. Ayrıca sana AGA-K vitamin takviyesi öneririm ama inanılmaz iştah açıp kilo aldıran bi hap. Ama işe de yarıyor, 5 ay kullandım kendim ekimden sonra.

Haftada bir banyo yapıyorum veya üç günde bir.
Sürekli alınan duş saçlarda ki yağı aldığı için saçların gücü ve dolgunluğu kalmıyor. Misal eskiden sürekli duş alırdım ve saçımı çektiğimde bir tutam saç gelirdi. Şimdi 2 tel zar zor geliyor veya hiç gelmiyor.

Hocam o kadar değil sadece yıpranmış saçlarım için basitce önerdiğiniz saç kremi vs. var mıdır diye sormak istedim.

Soğuk su da bayağı işe yarıyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…