Kai4ra Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar şu şekilde yırtarak açtım. Ürün büyük geldi ve iade etmek istiyorum. Bu paketi kabul ederler mi? (Aras Kargo) Dosya Ekleri IMG_20241108_190445.jpg 71,2 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar şu şekilde yırtarak açtım. Ürün büyük geldi ve iade etmek istiyorum. Bu paketi kabul ederler mi? (Aras Kargo)
HeldCApe Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 Fatura adres kısımlarına zarar gelmemişse güzelce yırtılan yerleri bantlarsanız paketin içine konup iade işlemi yaparsanız sıkıntı olmaz.
Fatura adres kısımlarına zarar gelmemişse güzelce yırtılan yerleri bantlarsanız paketin içine konup iade işlemi yaparsanız sıkıntı olmaz.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 8 Kasım 2024 #3 Kai4ra dedi: Arkadaşlar şu şekilde yırtarak açtım. Ürün büyük geldi ve iade etmek istiyorum. Bu paketi kabul ederler mi? (Aras Kargo) Genişletmek için tıkla... Bu kargo paketi. Ürüne zarar gelmedikten sonra başka kargo poşeti ile yollayabilirsiniz. Problem olmaz.
Kai4ra dedi: Arkadaşlar şu şekilde yırtarak açtım. Ürün büyük geldi ve iade etmek istiyorum. Bu paketi kabul ederler mi? (Aras Kargo) Genişletmek için tıkla... Bu kargo paketi. Ürüne zarar gelmedikten sonra başka kargo poşeti ile yollayabilirsiniz. Problem olmaz.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 Kai4ra dedi: Arkadaşlar şu şekilde yırtarak açtım. Ürün büyük geldi ve iade etmek istiyorum. Bu paketi kabul ederler mi? (Aras Kargo) Genişletmek için tıkla... Zaten yırtılması için var o paket, açılmaz yırtılmadan. Ek olarak iade için yeni bir paket veriyorlar. Eve gelip alacaklarsa o paketi atın direkt güzelce sarın ürünü. Çöp o paket.
Kai4ra dedi: Arkadaşlar şu şekilde yırtarak açtım. Ürün büyük geldi ve iade etmek istiyorum. Bu paketi kabul ederler mi? (Aras Kargo) Genişletmek için tıkla... Zaten yırtılması için var o paket, açılmaz yırtılmadan. Ek olarak iade için yeni bir paket veriyorlar. Eve gelip alacaklarsa o paketi atın direkt güzelce sarın ürünü. Çöp o paket.