C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 10 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar dün serçe ayak parmağıma oturdum sandalye ile. Derim yırtıldı çok fena yara bandı ile sarsam mı? Derim yine düzelir yoksa normal bıraksam mı?
Arkadaşlar dün serçe ayak parmağıma oturdum sandalye ile. Derim yırtıldı çok fena yara bandı ile sarsam mı? Derim yine düzelir yoksa normal bıraksam mı?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 10 Mayıs 2024 #2 Yara bandı ile sarsanız iyi olur. Onun dışında yapacağınız bir şey yok. Yavaş yavaş kapanır. Dilerseniz eczaneden merhem alabilirsiniz.
Yara bandı ile sarsanız iyi olur. Onun dışında yapacağınız bir şey yok. Yavaş yavaş kapanır. Dilerseniz eczaneden merhem alabilirsiniz.