Y yessir123 Megapat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #1 144Hz monitörümde PUGB oynarken FPS 90-130 arasında olacak aşağı yukarı. Bu yırtılmaları önlemek için FreeSync yeterli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2019
144Hz monitörümde PUGB oynarken FPS 90-130 arasında olacak aşağı yukarı. Bu yırtılmaları önlemek için FreeSync yeterli midir?
cChef Decapat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 221 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2019 #2 Yırtılma olması için aldığınız FPS in monitör Hz seviyesinden yüksek olması gerek değil mi, ben mı yanlış biliyorum
Yırtılma olması için aldığınız FPS in monitör Hz seviyesinden yüksek olması gerek değil mi, ben mı yanlış biliyorum
Y yessir123 Megapat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #3 cChef dedi: Yırtılma olması için aldığınız FPS in monitör Hz seviyesinden yüksek olması gerek değil mi, ben mı yanlış biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam ben olayı tamamen yanlış anlamışım cevabınız için teşekkürler yinede.
cChef dedi: Yırtılma olması için aldığınız FPS in monitör Hz seviyesinden yüksek olması gerek değil mi, ben mı yanlış biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam ben olayı tamamen yanlış anlamışım cevabınız için teşekkürler yinede.