Yırtılmaları önlemek için monitör önerisi

Nuri912

Decapat
Bir dizüstü bilgisayarım var. 60 Hz çözünürlük 1366×768 ekran kartı da Nvidia 930MX ve oyun oynarken çok fazla ekranda yırtılma oluyor. Bu cihaza bir monitör almak istiyorum ama böyle işlerle ilgili hiçbir bilgim yok. Bu da ilk bilgisayarım zaten şu ana kadar hep telefondu. Sizce çözünürlüğü yükseltebileceğim yırtılmaları önleyebileceğim bir monitör öneriniz var mı? 144 Hz'lik monitör çok mu fazla gelir? Dediğim gibi fazla bilgim yok. 😔

144hz fazla gelir bence yırtılma tek çizgi halinde mi oluyor? Bu yırtılma biliyorsun Düşey senkronizasyon kapalı olması durumunda oluyor. Bunu aktifleştirince de ciddi anlamda bir fps düşüşü yaşanıyor. Eğer oyun oynuyorsan ki bu bir fps oyun ise bırak yırtılsın derim. Boşuna para harcama ki laptop bu. Ben 1060 rog strixle 6gb ekran kartıyla yırtıla yırtıla oynuyorum. Amaç fps. Sadece tek kişilik oyunlarda düşeyi açıyorum online oyunlarda tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı