YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.995 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 Normalde iyon vandal için hesaba VP yükledim ancak marketimde Yitik Vandal da var çok kararsız kaldım yitik mi alsam iyon mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2022
Normalde iyon vandal için hesaba VP yükledim ancak marketimde Yitik Vandal da var çok kararsız kaldım yitik mi alsam iyon mu?
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #2 Ben iyonu daha çok seviyorum. Sesi, sadeliği çok hoş hem animasyonu da daha güzel. Yitik çok sıradan, sade fakat iyon gibi zarif değil.
Ben iyonu daha çok seviyorum. Sesi, sadeliği çok hoş hem animasyonu da daha güzel. Yitik çok sıradan, sade fakat iyon gibi zarif değil.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 2 Kasım 2022 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Normalde iyon vandal için hesaba VP yükledim ancak marketimde Yitik Vandal da var çok kararsız kaldım yitik mi alsam iyon mu? Genişletmek için tıkla... Yitik vandaldan çok çabuk sıkılabilirsin. Fakat İyon vandal hem değişik bir tarzı var hem de hemen sıkılmayacağın bir vandal.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Normalde iyon vandal için hesaba VP yükledim ancak marketimde Yitik Vandal da var çok kararsız kaldım yitik mi alsam iyon mu? Genişletmek için tıkla... Yitik vandaldan çok çabuk sıkılabilirsin. Fakat İyon vandal hem değişik bir tarzı var hem de hemen sıkılmayacağın bir vandal.
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #4 Her zaman rgx.