İyi Sosyaller. Kilo olarak iyice düştüm. 178 - 180 arası boya ve 57 kiloya sahibim. Şu an sadece yiyerek 60 kiloda sâbit kalmak istiyorum. Fast food yemem paketli gıda da tüketmiyorum ev yemeği kurabiye vs yiyorum genelde. Yiyerek alacağım 3 kilo vücutta fark edilir mi yoksa tartıda sayıdan mı ibaret olur?
Öncelikle senin ideal kilon 75 kilogram. Çok fazla kilo almalısın, bunun için bu siteden vücudunun istediği kaloriyi hesaplamalısın ve 500-1000 kalori üstüne almalısın. Bu kadar düşük kiloda olman pek sağlıklı ve iyi değil.
Öncelikle senin ideal kilon 75 kilogram. Çok fazla kilo almalısın, bunun için bu siteden vücudunun istediği kaloriyi hesaplamalısın ve 500-1000 kalori üstüne almalısın. Bu kadar düşük kiloda olman pek sağlıklı ve iyi değil.
70 diyebilirim ama spor yaparsan 80-85 kiloda çok iyi gözükürsün. Benim boyum 175 ama kilom 80 fakat kilolu değil de yapılı gözüküyorum çünkü vücut geliştirme yapıyorum mesela. Sana da öneririm.
Şimdilik hamlığını atmak için ilk ay full-body antrenman yap, hafta içerisinde 1 gün ara ile full-body antrenman yap.
Sonradan split antrenmana geçersin.
Bu nasıl beslendiğine bağlı. Ben 10 kilo aldım pek fark edilmiyor. Küçük bir fark var gibi duruyor. Yağlı beslenirsen fark edilmez, göbek yaparsın. Protein ağırlıklı beslenirsen vücut gelişir ve daha çok fark edilir.