YKS 0'dan 12 ayda derece yapılır mı?

Vallahi hocam sağ olun. Bir duzen oturtturursam iyi olacak

İşin en önemli kısmı orası, eğer maddi durumunuz el veriyorsa kesinlikle koçluk veya mentörlük hizmeti satın alın. Aylık 2500-3000 liraya uzaktan sizlere derece öğrencileri tarafından program hazırlanıyor, rehberlik hizmeti ve deneme gibi hizmetler veriliyor.

İşin en önemli kısmı orası, eğer maddi durumunuz el veriyorsa kesinlikle koçluk veya mentörlük hizmeti satın alın. Aylık 2500-3000 liraya uzaktan sizlere derece öğrencileri tarafından program hazırlanıyor, rehberlik hizmeti ve deneme gibi hizmetler veriliyor.
koçluk almayı düşünüyorumda nerden alacağımı kestiremedim. siz almış mıydınız?

Koçluk almayı düşünüyorum da nereden alacağımı kestiremedim. Siz almış mıydınız?

Yok hocam ben bu sene akılsızlık ettim, çalışmadım. Fakat bu sene alacağım, rakibiniz olacağım yani :D

Oğuz Usta'nın ekibinin verdiği Baykuş Mentörlük gayet iyi fakat biraz ağır olduğu söyleniyor.
345 All Star'da iyi diye duymuştum.

Yok hocam ben bu sene akılsızlık ettim, çalışmadım. Fakat bu sene alacağım, rakibiniz olacağım yani :D

Oğuz Usta'nın ekibinin verdiği Baykuş Mentörlük gayet iyi fakat biraz ağır olduğu söyleniyor.
345 All Star'da iyi diye duymuştum.
345 all star pek iyi değil gibi hocam ya. Oğuz ustayı duymuştum

hocam bide benim obp sıkıntı ya çok geri aticak. ondan korkuyorum

345 all star pek iyi değil gibi hocam ya. Oğuz ustayı duymuştum

Hocam bir de benim OBP sıkıntı ya çok geri atacak. Ondan korkuyorum

Kaçtı OBP'niz?

OBP'nizin düşük olması bir anlam ifade etmez, her düşük 5 puan OBP için 2 net fazla yapmanız gerek gibi düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı