YKS 1 ay kala çalışma rutini nasıl olmalı?

Makaleler
2
Yer
Marsilya
Daha fazla  
Meslek
Kaptan
Merhaba, şu anda ortalama sınavlarda 100 TYT ve 63 AYT civarı yapıyorum. Hedef olarak ilk 30 bine girmeyi hedefliyorum lakin bu son ay hiç ders çalışasım gelmiyor. Sizce bu ayı nasıl değerlendirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınava bu kadar az zaman kalmışken yapılacak en mantıklı şey denemeler üzerinde yoğunlaşmak bence.

1 ay eve kapanıp full test çözmenizin size ve geleceğinize kesinlikle faydası olacağı şüphesiz. Azıcık süre kalmış, Sakın salmayın! ondan sonra ne yapıyorsanız yapın. Sadece biraz dişinizi sıkın.

Son düzenleme:
Merhaba, şu anda ortalama sınavlarda 100 TYT ve 63 AYT civarı yapıyorum. Hedef olarak ilk 30 bine girmeyi hedefliyorum lakin bu son ay hiç ders çalışasım gelmiyor. Sizce bu ayı nasıl değerlendirmeliyim?
Ne zaman çalışmaya basladın ve ilk netlerin nasıldı günde kaç saat çalışıyorsun bende seneye sınava gireceğim cevaplarsan sevinirim.

Hocam çıkmış sorular ağırlıklı gidin bence. Birde tyt matematik için hangi YouTube kanalını kullandınız ve Ayt matematik için kolay orta kaynak öneriniz varmı?

Ne zaman çalışmaya basladın ve ilk netlerin nasıldı günde kaç saat çalışıyorsun bende seneye sınava gireceğim cevaplarsan sevinirim.
Bu sene mezun senemdi, geçen seneden Ayt kimya ve Tyt matematikte iyi olduğum için onları hallettim. Yıl başında TYT 80 civarı AYT 45 civarı yapıyordum. Konular kalktığı için benim bilmediğim konular da eksildi bu sayede işim kolaylaştı. Günde 2-3 saat falan çalıştım.
Hocam çıkmış sorular ağırlıklı gidin bence. Birde tyt matematik için hangi YouTube kanalını kullandınız ve Ayt matematik için kolay orta kaynak öneriniz varmı?
YouTube'den hiç video izlemedim hocam ama arkadaşlarım Mert Hoca'yı izliyordu. Onun kitabını alıp gün gün videodan da takip ederek çözebilirsiniz.

20 bin geldi arkadaşlar, görev tamamlandı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…