K Kinesit Picopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 508 10 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar MEB'in açıklamasından sonra çalışma programımı güncellemeye karar verdim. 12 sınıfın 2. dönem konularına çalışmayacağım hangi konular bunlar? Sayısal için soruyorum.
Arkadaşlar MEB'in açıklamasından sonra çalışma programımı güncellemeye karar verdim. 12 sınıfın 2. dönem konularına çalışmayacağım hangi konular bunlar? Sayısal için soruyorum.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 10 Şubat 2023 #2 Buraya nasıl PDF yükleyebilirim, bize atılan PDF'te detaylı olarak yazılıyor hangi konulardan olacağı.
Buraya nasıl PDF yükleyebilirim, bize atılan PDF'te detaylı olarak yazılıyor hangi konulardan olacağı.
Mulpii Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 Limit türev integral// bitki // organik kimyanın sonu gidiyor başı var ama bildiklerim bunlar.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 11 Şubat 2023 #4 Mulpii dedi: Limit türev integral// bitki // organik kimyanın sonu gidiyor başı var ama bildiklerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Karbon kimyasina giris var da organik kimya yok hocam ben ne demek istediginizi anladim ama o dediginiz kisim organigin kendisi oluyor.
Mulpii dedi: Limit türev integral// bitki // organik kimyanın sonu gidiyor başı var ama bildiklerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Karbon kimyasina giris var da organik kimya yok hocam ben ne demek istediginizi anladim ama o dediginiz kisim organigin kendisi oluyor.
K Kinesit Picopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 508 11 Şubat 2023 #5 DocPill dedi: Buraya nasıl PDF yükleyebilirim, bize atılan PDF'te detaylı olarak yazılıyor hangi konulardan olacağı. Genişletmek için tıkla... Olur.
DocPill dedi: Buraya nasıl PDF yükleyebilirim, bize atılan PDF'te detaylı olarak yazılıyor hangi konulardan olacağı. Genişletmek için tıkla... Olur.