YKS 130k ile bir sene daha sınava çalışılmalı mı?

dyxx3

Decapat
Daha fazla  
Ailem ve çevremdeki insanlar bana tercih yapmamı söylüyorlar ama istediğim bölüm veya okulu tutturamıyorum. Ve bu sene mezun senem olacak yani önümde rahat bir yıl var bu zamanda istediğim sürelere çıkabileceğimi düşünüyorum. Sizce bir daha denemeliyim mi? Mezuna kalırsam sadece maddi açıdan bir kaybım olacak. Yıl olarak bir kaybım olamayacak.

89.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailem ve çevremdeki insanlar bana tercih yapmamı söylüyorlar ama istediğim bölüm veya okulu tutturamıyorum. Ve bu sene mezun senem olacak yani önümde rahat bir yıl var bu zamanda istediğim sürelere çıkabileceğimi düşünüyorum. Sizce bir daha denemeliyim mi? Mezuna kalırsam sadece maddi açıdan bir kaybım olacak. Yıl olarak bir kaybım olamayacak.

89.

Mesela hedefin 30 k idi, çalışıp çalışıp 130 k yı zar zor yaptın, o zaman mezuna kalmak riskli çünkü seneye de benzer veya buna yakın tablo çıkabilir. Eğer böyle bir durum yoksa, yükselebileceğinden eminsen o zaman kalınır.

89.
Ömür boyu istemeyeceğiniz bir şey yapacağınıza mezuna kalın bence. Mezuna kalacak psikolojinizde var gibi.

EA mısınız hocam ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı