Brolar merhaba.
Öncelikle sorumu sorayım, AYT sıfırdan yetişir mi? O klasik soru TYT denemesinde en son Türkçe 32 6.
Sosyal 12 0.
Mat 14 0.
Fen 2 1.
AYT'de söyleyebilecek bir netim yok neredeyse! Sayısalım bu arada, 150 200 bin istiyorum.
Brolar merhaba.
Öncelikle sorumu sorayım, AYT sıfırdan yetişir mi? O klasik soru TYT denemesinde en son Türkçe 32 6.
Sosyal 12 0.
Mat 14 0.
Fen 2 1.
AYT'de söyleyebilecek bir netim yok neredeyse! Sayısalım bu arada, 150 200 bin istiyorum.
TYT fen fazla düşük değil mi? AYT matematik için TYT ilk 12'yi hallet, Fonksiyon, polinom, 2. Derece denklemler gibi konulara bak öyle başla. AYT fen için de çoğu konuda TYT gerekiyor. Özellikle kimya ve fizik
TYT fen fazla düşük değil mi? AYT matematik için TYT ilk 12'yi hallet, fonksiyon, polinom, 2. derece denklemler gibi konulara bak öyle başla. AYT fen için de çoğu konuda TYT gerekiyor. Özellikle kimya ve fizik.
Bugün polinom çalıştım ama sadece polinom çalıştım yani 4 5 test çözdüm tamam günü öyle kapatıyorum ya program yapıyorum onu yapacağım bunu yapacağım aha bir bakıyorum bu günde hiçbir şey yapamdım.
Bugün polinom çalıştım ama sadece polinom çalıştım yani 4 5 test çözdüm tamam günü öyle kapatıyorum ya program yapıyorum onu yapacağım bunu yapacağım aha bir bakıyorum bu günde hiçbir şey yapamdım.
Ama bu seneden ders çalışma alışkanlığını kazan seneye güzel bir başlangıç yap çok daha güzel yerleri hedefle. Ama illa bu sene dersen adam gibi çalış olmayacak şey değil 150 200k. Bugünü sayma 68 gün var. Yolun açık olsun.
Ben de YKS'ye hazırlanıyorum netlerim çok kötü değil ama istediğim yer çok yüksek bu yüzden mezuna kalacağım sana da öneririm.
Ama bu seneden ders çalışma alışkanlığını kazan seneye güzel bir başlangıç yap çok daha güzel yerleri hedefle. Ama illa bu sene dersen adam gibi çalış olmayacak şey değil 150 200k. Bugünü sayma 68 gün var. Yolun açık olsun.