J Juvens Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 YKS 2021 ilk tercihleri yapmadım ve şimdi ek tercih yapmak istiyorum. Yapabilir miyim?
Çözüm Yeniçocuk 31 Ağustos 2021 İlk tercih yapmadıysanız ek tercih hakkınız yok. Keşke yapsaydınız 2 hafta süre vardı.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.694 Makaleler 2 Çözümler 14 31 Ağustos 2021 #2 İlk tercih yapmadıysanız ek tercih hakkınız yok. Keşke yapsaydınız 2 hafta süre vardı. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS J Juvens Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #3 Yeniçocuk dedi: İlk tercih yapmadıysanız ek tercih hakkınız yok. Keşke yapsaydınız 2 hafta süre vardı. Genişletmek için tıkla... Bir yerde yapabilir diye okudum. Neyse teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Yeniçocuk dedi: İlk tercih yapmadıysanız ek tercih hakkınız yok. Keşke yapsaydınız 2 hafta süre vardı. Genişletmek için tıkla... Bir yerde yapabilir diye okudum. Neyse teşekkür ederim.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.694 Makaleler 2 Çözümler 14 31 Ağustos 2021 #4 Juvens dedi: Bir yerde yapabilir diye okudum. Neyse teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye yerleşip ancak kayıt yaptırmayan YKS ek yerleştirme yapabilir mi? Kimler YKS ek yerleştirme yapar kimler yapamaz? - Yeni Akit burada da yapamaz yazıyor. Ek yerleştirme zamanı belli olur. Artı 0 Eksi
Juvens dedi: Bir yerde yapabilir diye okudum. Neyse teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye yerleşip ancak kayıt yaptırmayan YKS ek yerleştirme yapabilir mi? Kimler YKS ek yerleştirme yapar kimler yapamaz? - Yeni Akit burada da yapamaz yazıyor. Ek yerleştirme zamanı belli olur.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.561 Makaleler 65 Çözümler 1.039 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 Ek tercih, yerleşemeyen ve tercihi kaçıran adaylar için diye biliyorum yani büyük ihtimalle yapabilirsiniz ancak ek tercihe çok bel bağlamayın derim. Artı 0 Eksi
Ek tercih, yerleşemeyen ve tercihi kaçıran adaylar için diye biliyorum yani büyük ihtimalle yapabilirsiniz ancak ek tercihe çok bel bağlamayın derim.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.570 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 31 Ağustos 2021 #6 Genel tercihi yapsan da çoğu yer şimdiden dolmuştur. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
KS KS J Juvens Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #7 Blacksidemre dedi: Genel tercihi yapsan da çoğu yer şimdiden dolmuştur. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Ek tercih, yerleşemeyen ve tercihi kaçıran adaylar için diye biliyorum yani büyük ihtimalle yapabilirsiniz ancak ek tercihe çok bel bağlamayın derim. Genişletmek için tıkla... Tercih yapacağım 2 yıllık olmadı 1 sene daha hazırlanırım araştırdım bende biraz ilk tercihi yapabiliyormuşum yorumlarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Genel tercihi yapsan da çoğu yer şimdiden dolmuştur. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: Ek tercih, yerleşemeyen ve tercihi kaçıran adaylar için diye biliyorum yani büyük ihtimalle yapabilirsiniz ancak ek tercihe çok bel bağlamayın derim. Genişletmek için tıkla... Tercih yapacağım 2 yıllık olmadı 1 sene daha hazırlanırım araştırdım bende biraz ilk tercihi yapabiliyormuşum yorumlarınız için teşekkür ederim.
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #8 Yapılabiliyor diye biliyorum ama onun için de ek para ödemeniz lazım diye biliyorum ama kesin bilgi için ÖSYM'yi aramanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Yapılabiliyor diye biliyorum ama onun için de ek para ödemeniz lazım diye biliyorum ama kesin bilgi için ÖSYM'yi aramanızı tavsiye ederim.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.561 Makaleler 65 Çözümler 1.039 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #9 @Juvens, 2 yıllık tercih yapmaktan ziyade 1 sene daha hazırlanmanızı öneririm. Artı 0 Eksi