2. tercihler var ama hangisi boş kalmıştır bilmiyorum.Arkadaşlar, sabah nutkum tutuldu. Yazdığım 14 üniversitenin hiçbiri tutmamış ve hepsine puanım yetiyordu. Şu anda ek tercih vb. şansım var mı?
Ne yapmamı önerirsiniz?
O bizim ülkenin genel sorunu birçok kişi istediği değil sıralamasına en yakın yeri yazıyor.Puanının yettiği yerleri yazmaya devam edersen daha çok yerleşemezsin.
İstediğin yerleri tercih etmemenin en ufak mantığı yok. İstediğin yeri tercih etme imkanın varsa kullan.
Hepsi bilgisayar programlamacılığıydı bölümlerin istediğim yerler hepsi.Puanının yettiği yerleri yazmaya devam edersen daha çok yerleşemezsin.
İstediğin yerleri tercih etmemenin en ufak mantığı yok. İstediğin yeri tercih etme imkanın varsa kullan.
1 milyon 500 bin civarı.Merhabalar,
Sıralamanız kaç ve alanınız nedir?
O sıralama civarında istediğin ve tercih edebildiğin yerleri tercih edebilirsin.1 milyon 500 bin civarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.