Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.802 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 11 Eylül 2022 #11 YÖK hala taban sıralamaları açıklamadı...
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 11 Eylül 2022 #12 Connor The Android dedi: YÖK hala taban sıralamaları açıklamadı... Genişletmek için tıkla... 4 Yıllık Bölümlerin 2023 Üniversite Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları Bu sitede yazıyor. Birkaç bölüm kontrol ettim hepsi doğruydu.
Connor The Android dedi: YÖK hala taban sıralamaları açıklamadı... Genişletmek için tıkla... 4 Yıllık Bölümlerin 2023 Üniversite Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları Bu sitede yazıyor. Birkaç bölüm kontrol ettim hepsi doğruydu.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.802 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 11 Eylül 2022 #13 borisyeisar dedi: 4 Yıllık Bölümlerin 2023 Üniversite Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları Bu sitede yazıyor. Birkaç bölüm kontrol ettim hepsi doğruydu. Genişletmek için tıkla... Evet bunu gördüm ama resmi YÖK Atlas sitesinde bir türlü çıkmadı. Yine de teşekkür ederim.
borisyeisar dedi: 4 Yıllık Bölümlerin 2023 Üniversite Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları Bu sitede yazıyor. Birkaç bölüm kontrol ettim hepsi doğruydu. Genişletmek için tıkla... Evet bunu gördüm ama resmi YÖK Atlas sitesinde bir türlü çıkmadı. Yine de teşekkür ederim.