YKS 2023 mü YKS 2022 mi daha zordu?

Erkutt

Centipat
Daha fazla  
YKS 2023 mü YKS 2022 mi daha zordu?

2023 daha zordu. Geçen sene ortalık Full çeken AYT öğrencileri ile doluydu. Bu sene böyle bir durum göremedim.

2023 daha zordu. Geçen sene ortalık Full çeken AYT öğrencileri ile doluydu. Bu sene böyle bir durum göremedim.
Sizce sıralamalara nasıl yansır geçen sene ile bu sene aynı neti yapan birinin sıralama farkı fazla olabilir mi

Sizce sıralamalara nasıl yansır geçen sene ile bu sene aynı neti yapan birinin sıralama farkı fazla olabilir mi?

Emin değilim hocam, ama 2022'den daha iyi olur. Korkuyorum emeklerim boşa gidecek, 1 yıl daha çalışmak zorunda kalacağım diye .

Emin değilim hocam, ama 2022'den daha iyi olur. Korkuyorum emeklerim boşa gidecek, 1 yıl daha çalışmak zorunda kalacağım diye .

Her şey istediğiniz gibi olur inşallah. Sınava bir kere daha hazırlanmak gerçekten yorucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…