Aksine bana zor gelmedi. Sınavdan çıktığım andan itibaren kolay olduğunu düşünüyorum. Fakat objektiflik önemlidir. TYT olarak kesinlikle zordu. AYT olarak da 2022'nin kesinlikle üstündeydi.
@Arda Yldz İTÜ mimarlıktayım. Geçen sene AYT'de 1 soru 3 bin fark ettiriyordu benim de kimyadan göz göre göre yaptığım 2 yanlışım vardı. Allah'tan istediğim yere yerleştim, umarım siz de istediğiniz yere yerleşirsiniz.
Sanırım 1 AYT neti 3 puan ediyor. OBP'si düşük olan biri 3-4 AYT neti geriden başlıyor. Yani dediğinize göre OBP'si düşük olan birini geçen seneye göre 9-12k geriye atması demek. obpm düşük delircem :dADSaSD:;., aajjj
Sınava hazırlanırken aklınızdan çıkarmamanız gereken tek şey sakin kalmak. Hiçbir zaman bu sakinliği bozmamanız gerek, bunu yaptıktan sonra geriye kalan tek şey irade. Kendinizi çalışmaya ikna ederseniz yapamayacağınız şey yok. Benim OBP'm 94 idi.
Sınava ben de girdim say derece yapmış biri olarak bunu söylicem hem tyt hem ayt mat 2022 ye göre daha zordu hangi forumlara falan baktıysan yanlış duyumlar almışsın.
Kanka bir sorum olacak matda en kolay soruları yanlış yaptım standart sapma beni ne kadar etkiler trigonometri işaret sorusu ve parabol sorusu sınav anı heyecandan yanlış yaptım zor olab polinom sorusu vs doğru yaptım geçen seneye göre en kötü 46 en iyi 38 geliyor OBP 78 6 7 k geri atıyor sence bu sene standart sapma etkisiyle ne kadar gelir.