Bahtiyar Maraz19 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #11 Narcos0 dedi: Yığılma her zaman olur arkadaşlar sınav kolay olursa üst sıralarda yığılma olur zor ise alt sıralarda yığılma olur önemli olan bu yığılmanın içinde nasıl sivrileceğiz ona bakmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Ben biraz araştırdım çoğu hoca diyor ki;"Bu sınavın biraz belirleyici ve zor olduğunu" söyledi. Acaba durum nasıl olacak?
Narcos0 dedi: Yığılma her zaman olur arkadaşlar sınav kolay olursa üst sıralarda yığılma olur zor ise alt sıralarda yığılma olur önemli olan bu yığılmanın içinde nasıl sivrileceğiz ona bakmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Ben biraz araştırdım çoğu hoca diyor ki;"Bu sınavın biraz belirleyici ve zor olduğunu" söyledi. Acaba durum nasıl olacak?
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 20 Haziran 2023 #12 Bahtiyar Maraz19 dedi: Ben biraz araştırdım çoğu hoca diyor ki;"bu sınavın biraz belirleyici ve zor olduğunu" söyledi. Acaba durum nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Ben de bekliyorum hocam bakalım ne olacak.
Bahtiyar Maraz19 dedi: Ben biraz araştırdım çoğu hoca diyor ki;"bu sınavın biraz belirleyici ve zor olduğunu" söyledi. Acaba durum nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Ben de bekliyorum hocam bakalım ne olacak.