A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.684 Çözümler 1 Yer Ankara 16 Ekim 2023 #51 ArslanbalaBörükan dedi: Ben de 25 beklerken 53 geldi ama yine de yıl içinde olanları düşününce normal diyorum. İlk 1000 öğrencisi olması gereken bir arkadaşım 10 bin yaptı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Etrafımda bir tane 30 k bir tane 50 k var gerisi benden bile aşağı. İnternete de bir bakıyorum (X, YouTube, +burası). İTÜ endüstriden aşağısı yok .
ArslanbalaBörükan dedi: Ben de 25 beklerken 53 geldi ama yine de yıl içinde olanları düşününce normal diyorum. İlk 1000 öğrencisi olması gereken bir arkadaşım 10 bin yaptı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Etrafımda bir tane 30 k bir tane 50 k var gerisi benden bile aşağı. İnternete de bir bakıyorum (X, YouTube, +burası). İTÜ endüstriden aşağısı yok .
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 16 Ekim 2023 #52 A 10 Thunderbolt ll dedi: Hocam mezuna neden bırakmadınız. Bana müteahhit mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten mezundum daha da dayanamazdım..
A 10 Thunderbolt ll dedi: Hocam mezuna neden bırakmadınız. Bana müteahhit mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten mezundum daha da dayanamazdım..