YKS 2023'e çalışmaya yeni başlayacağım

65 tyt 50 ayt falan istiyor heralde. Ayt abanman lazım aksi halde zor. Her hafta sonu cumartesi aynı sınav saatinde tyt. Pazarda ayt ile aynı saatte deneme yap kendine. Küçük hedefler koy
bu denemede tyt netimi 55-60 çıkarıcam gibi.

55 bin ve 200 bin arasında dağlar var hocam. Sınava eşit ağırlıktan kaç kişi giriyor ki zaten 1 milyonuncu olmazsınız merak etmeyin.
Yine de korkuyorum hocam aşırı stres yapıyorum. Sınav aşırı zor olursa belki 1 milyona kadar düşebilirim ama şimdiki netlerimi biraz artırsam 200bin falan oluyor.

Tyt konularım eksik haftada 1 tyt 1 ayt oluyorum zaten. 15 Mayıstan sonra her gün deneme olacağım.

Yine de korkuyorum hocam aşırı stres yapıyorum. Sınav aşırı zor olursa belki 1 milyona kadar düşebilirim ama şimdiki netlerimi biraz artırsam 200bin falan oluyor.
Sınav sadece size zor olmayacak ki. Bu aşırı yanlış bir düşünce.

TYT konularım eksik haftada 1 TYT 1 AYT oluyorum zaten. 15 Mayıs'tan sonra her gün deneme olacağım.

11 ay boş geçirmişsiniz hâlâ 15 Mayıs'a erteliyorsunuz hocam.

Hergün deneme olmak saçma gibi bir deneme 2-3 saat sürüyor. Hergün 2-3 saatini anlamadığın sorulara bakarak geçireceğine bir konuya çalışman daha mantıklı. Haftada 2 ayt 2 tyt yapabilirsin. Dediğim gibi sınav cumartesi pazar olucağı için denemelerinide o gün yapman seni sınav psikolojisine hazırlayacaktır.

Sınav sadece size zor olmayacak ki. Bu aşırı yanlış bir düşünce.

11 ay boş geçirmişsiniz hâlâ 15 Mayıs'a erteliyorsunuz hocam.
önce konuları bitirmem lazım. tarih, coğrafya falan biter de matematik ve edebiyat zor. dershanenin seri denemeleri 15 mayısta başlıyor.

Önce konuları bitirmem lazım. Tarih, coğrafya falan biter de matematik ve edebiyat zor. Dershanenin seri denemeleri 15 Mayıs'ta başlıyor.

Hocam 1 ay kala konulara göz atmaya kalksanız bile zaman yetmez ki. Senenin başından beri çalışanlara haksızlık olur en başında. Bana kalırsa en çok takıldığınız konulara göz atıp denemelerin yanlışlarını analiz ederek ilerlemeniz lazım.

Bence de tyt'yi denemelerde yanlış yaptığın konulara çalışarak ilerletebilirsin. Seni 65 nete çıkarır. Ayt içinse sıfırdan komple konu çalış. Çünkü zaten netin düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…