0Parşömen Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 370 Çözümler 1 Yer İstanbul 30 Ağustos 2022 #11 Dino Ortolani dedi: Bu sene 2 yıllık üniversiteye başlayacağım 2.yılımda yeniden YKS'ye hazırlanmayı düşünüyorum acaba ben 2.seneye başlarken falan sınav sistemi değişir mi ona göre ders seti falan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sınav sistemi değişse bile müfredat çok az değişir. İstediğiniz seti veya kitabı alabilirsiniz.
Dino Ortolani dedi: Bu sene 2 yıllık üniversiteye başlayacağım 2.yılımda yeniden YKS'ye hazırlanmayı düşünüyorum acaba ben 2.seneye başlarken falan sınav sistemi değişir mi ona göre ders seti falan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sınav sistemi değişse bile müfredat çok az değişir. İstediğiniz seti veya kitabı alabilirsiniz.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 30 Ağustos 2022 #12 0Parşömen dedi: Sınav sistemi değişse bile müfredat çok az değişir. İstediğiniz seti veya kitabı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
0Parşömen dedi: Sınav sistemi değişse bile müfredat çok az değişir. İstediğiniz seti veya kitabı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.