YKS 2023'te yerleştikten sonra 2025'te tekrar sınava girilirse OBP kesilir mi?

bugger2624

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. 2023 YKS'de bir bölüme girdim şu an okuyorum 24 sınavına girmeyeceğim fakat 2025 için hazırlanmayı düşünüyorum ama aynı zamanda 25 sınavındaki kötü bir sonuç durumu olursa da şu an okudugum bölüme devam etmek istiyorum. Yani kaydımı sildirmeyeceğim. Bu durum OBP'yi kırar mı yoksa tam OBP ile sınava girebilir miyim?

Hocam peki bölümde kaydımın olması bir şeyi etkilemez değil mi sildirmek istemiyorum çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
bildiğim üzere bir yere yerleştikten sonra tekrar girince obp kırılıyor diye biliyorum

4 yıllık örgün okuyorsan istediğin bölüm gelirse ve o da 4 yıllık örgün ise sildirmen gerekir.
hocam bölüm gelirse zaten sildirip oraya geçeceğim de obp de sıkıntı olur mu sildirmeden sınava girersem onu sordum

bildiğim üzere bir yere yerleştikten sonra tekrar girince obp kırılıyor diye biliyorum
milletin söylediğine göre araştırdığım kadarıyla kırılmıyor gibi 2 sene sonra

O fark etmiyor 2024 YKS'de kesilir 2025 ve sonrasında keslimez OBP.
tamamdır teşekkürler çünkü sınavda istediğim gibi yapamassam şuanki bölüme devam edeceğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…