Morgan.jones
Hectopat
- Makaleler
- 1
Öncelikle iyi günler temelim yok denecek kadar az bu sene mezun oldum. Lise korona ve sınıfta az kişi olduğumuz için berbat geçti. Bilgisayar ve arabalara özellikle arabalara çok merakım var imkanım olsa yarış pilotu olurum ve yeteniğimde var ama Türkiye'de bununla ilgili bir şey bulamadım. Var mı Türkiye'de bununla alakalı bir yer? Matematik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, endüstriyel mühendisliği gibi bölümlere baktım, kafama uydu gibi. Bunun gibi önü açık bölümler önerir misiniz? Birinci hedefim Amerika ikinci hedefim de Avrupa'da iyi maaş alacağım ve iş açığı olan bir bölüm okumak istiyorum Türkiye'de çalışmak istemiyorum. Matematik mühendisliği çok fazla başarı gerektiyor bilgisayar mühendisliği daha kolay geldi bana. Temelim olmadığı için nereden başlayacağımı bilmiyorum bana yardım edecek herhangi bir şey lazım ne önerirsiniz nereden başlamam lazım? Hiçbir bölüm tutturamadım kendimi vasıfsız ve boş hissediyorum ve Instagram'da karşıma çıkan universite kazandım vb şeyler görüyorum çok fena stres ve bunalıma girdim. Utangaç ve sosyal biri olmadığım içimi burada döküyorum kusura bakmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: