YKS 2024 için kaynak önerisi

b0r4an

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Eşit ağırlık öğrencisiyim sınava çalışmaya tam olarak bu yıl başlayacağım ama çalışırken boş çalışmak istemiyorum ve kaynak bilgim sıfır matematik için temel güçlendirebilecek, net artışı sağlayabilecek paragraf içinde hızlanmamı sağlayabilecek kaynak önerilirinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Merhaba. Eşit ağırlık öğrencisiyim sınava çalışmaya tam olarak bu yıl başlayacağım ama çalışırken boş çalışmak istemiyorum ve kaynak bilgim sıfır matematik için temel güçlendirebilecek, net artışı sağlayabilecek paragraf içinde hızlanmamı sağlayabilecek kaynak önerilirinizi bekliyorum iyi sosyaller.
Paragraf soruları için Altın Karma kullanmıştım zamanında (4 sene önce). Şu anki durumlar nasıldır bilemiyorum ama o zamanlar için güzeldi.

Paragrafa direk başlama bence sözcükte anlam cümlede anlam ile başla. Matematik Antrenmanlarla olan güzeldir. İnceleyebilirsin başlangıç için.

Paragrafa direk başlama bence sözcükte anlam cümlede anlam ile başla. Matematik antrenmanlarla olan güzeldir. İnceleyebilirsin başlangıç için.

Hocam 9 ayım var o kadar temele inmek istemiyorum matematiğe yatkın bir insanım zaten. Paragraf içinde türkçeden Full'ya da fule yakın yapıp TYT matdaki yükümü hafifletmek istiyorum.

Hocam 9 ayım var o kadar temele inmek istemiyorum matematiğe yatkın bir insanım zaten. Paragraf içinde türkçeden Full'ya da fule yakın yapıp TYT matdaki yükümü hafifletmek istiyorum.
Hocam eşit ağırlıksın zaten emin ol başka pek bir şey yok yapılacak bir şey yok. Özellikle ilk 12 konuyu güzel bir oturt. Öbür türlü yarım kalırsa ileride sorun olur.

Sağ olun peki ilk 12 konuyu TYT de iyice otturtuktan sonra biraz daha net artışı için hangi kaynağı önerirsiniz.
Full Matematik,3-4-5 olabilir. Ben şahsen Full matematik çözdüm. (Not 2022 EA 3890 sıralamam) Tabi hedefine göre değişir ama Ne Orijinal ne de 3D gibi gereksiz zor kaynaklara (Bence) Gerek yok.

Full matematik, 3-4-5 olabilir. Ben şahsen Full matematik çözdüm. (not 2022 EA 3890 sıralamam) tabii hedefine göre değişir ama ne orijinal ne de 3D gibi gereksiz zor kaynaklara (bence) gerek yok.

Sağ olun mert hocanın 70 günde TYT matematik kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz. Bir de hocam yaptığınız sıralamayı son yıl mı yaptınız yoksa 9 10 11'den de birikiminiz var mıydı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı