esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #41 Don Juan Bolsa dedi: Durumlar nasıl #YKS2024 Genişletmek için tıkla... 50,50 net en son.
philosopheresra Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Ekim 2023 #42 esq dedi: 50,50 net en son. Genişletmek için tıkla... Bu artışın sürekli olması için ne yapmamız gerek benim netler çok dengesiz ya
esq dedi: 50,50 net en son. Genişletmek için tıkla... Bu artışın sürekli olması için ne yapmamız gerek benim netler çok dengesiz ya
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #43 philosopheresra dedi: Bu artışın sürekli olması için ne yapmamız gerek benim netler çok dengesiz ya Genişletmek için tıkla... Düzenli olarak branş denemesi, bazı haftalar Türkiye geneli denemeler oluyor, bugün Özdebir vardı mesela ben girdim. Ayrıyeten planlı çalışma her gün paragraf çöz. Her denemede(hafta) netini 1 arttır.
philosopheresra dedi: Bu artışın sürekli olması için ne yapmamız gerek benim netler çok dengesiz ya Genişletmek için tıkla... Düzenli olarak branş denemesi, bazı haftalar Türkiye geneli denemeler oluyor, bugün Özdebir vardı mesela ben girdim. Ayrıyeten planlı çalışma her gün paragraf çöz. Her denemede(hafta) netini 1 arttır.
Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #44 Ben Aktif Matematik çözüyorum. Bunun yanında Bilgi Sarmal Tyt Matematik aldım. Bunları çözüyorum sizce faydası olur mu?
Ben Aktif Matematik çözüyorum. Bunun yanında Bilgi Sarmal Tyt Matematik aldım. Bunları çözüyorum sizce faydası olur mu?
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #45 Don Juan Bolsa dedi: Ben Aktif Matematik çözüyorum. Bunun yanında Bilgi Sarmal TYT Matematik aldım. Bunları çözüyorum sizce faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... "Aktif Matematik"i geçen yıl ben de çözdüm. Oradan soru çözüp Bilgi Sarmal ile pekiştirebilirsin.
Don Juan Bolsa dedi: Ben Aktif Matematik çözüyorum. Bunun yanında Bilgi Sarmal TYT Matematik aldım. Bunları çözüyorum sizce faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... "Aktif Matematik"i geçen yıl ben de çözdüm. Oradan soru çözüp Bilgi Sarmal ile pekiştirebilirsin.
philosopheresra Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Ekim 2023 #46 Don Juan Bolsa dedi: Ben Aktif Matematik çözüyorum. Bunun yanında Bilgi Sarmal Tyt Matematik aldım. Bunları çözüyorum sizce faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence olur bende şuan Acil mat çözüyorum sonra birey b ve bilgi sarmal ya da Miray şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum
Don Juan Bolsa dedi: Ben Aktif Matematik çözüyorum. Bunun yanında Bilgi Sarmal Tyt Matematik aldım. Bunları çözüyorum sizce faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence olur bende şuan Acil mat çözüyorum sonra birey b ve bilgi sarmal ya da Miray şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum