ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 8 Haziran 2024 #11 Ratonelu00 dedi: Öyle bir şey olsa bile iptal edeceklerini sanmıyorum bir ara bazı yayın evleri soru çalmıştı şıkkına kadar ama sınav iptal edilmedi. Genişletmek için tıkla... İptal edildi.
Ratonelu00 dedi: Öyle bir şey olsa bile iptal edeceklerini sanmıyorum bir ara bazı yayın evleri soru çalmıştı şıkkına kadar ama sınav iptal edilmedi. Genişletmek için tıkla... İptal edildi.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.755 Makaleler 8 Çözümler 236 Yer İstanbul 9 Haziran 2024 #12 Her sene dönen komplo teorilerine benziyor.
ajansmith Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 33 9 Haziran 2024 #13 AbdulkadirKeskin dedi: Tabii şöyle bir şey var Milli Eğitim Bakanı yeğenine soruları vermediyse tabii ki (bunun da bir garantisi yok) Genişletmek için tıkla... Aaaa hiç olur mu öyle şey canım Müslüman insan asla öyle bir şey yapmaz. (!)
AbdulkadirKeskin dedi: Tabii şöyle bir şey var Milli Eğitim Bakanı yeğenine soruları vermediyse tabii ki (bunun da bir garantisi yok) Genişletmek için tıkla... Aaaa hiç olur mu öyle şey canım Müslüman insan asla öyle bir şey yapmaz. (!)
Ratonelu00 Hectopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER İşlemci: RYZEN 7 2700X Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ Anakart: ASUS PRİME B450M-K Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #14 ensareis dedi: İptal edildi. Genişletmek için tıkla... 2022 KPSS sınavından bahsediyorsun sen. Yanlış bilgi verme insanlara.
ensareis dedi: İptal edildi. Genişletmek için tıkla... 2022 KPSS sınavından bahsediyorsun sen. Yanlış bilgi verme insanlara.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 9 Haziran 2024 #15 ensareis dedi: İptal edildi. Genişletmek için tıkla... KPSS ile bu bir değil ki. YKS'ye 2 milyon giriyor KPSS'ye 1 milyon.
ensareis dedi: İptal edildi. Genişletmek için tıkla... KPSS ile bu bir değil ki. YKS'ye 2 milyon giriyor KPSS'ye 1 milyon.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 9 Haziran 2024 #16 Ratonelu00 dedi: 2022 KPSS sınavından bahsediyorsun sen. Yanlış bilgi verme insanlara. Genişletmek için tıkla... Şıklarına kadar aynı olan sınav bu. Üniversite sınavında böyle bir şey olmadı. GerginGörünüşlüAdam dedi: KPSS ile bu bir değil ki. YKS'ye 2 milyon giriyor KPSS'ye 1 milyon. Genişletmek için tıkla... Evet, aynı değil. Ama KPSS memurluk için olduğundan daha önemli bir sınav.
Ratonelu00 dedi: 2022 KPSS sınavından bahsediyorsun sen. Yanlış bilgi verme insanlara. Genişletmek için tıkla... Şıklarına kadar aynı olan sınav bu. Üniversite sınavında böyle bir şey olmadı. GerginGörünüşlüAdam dedi: KPSS ile bu bir değil ki. YKS'ye 2 milyon giriyor KPSS'ye 1 milyon. Genişletmek için tıkla... Evet, aynı değil. Ama KPSS memurluk için olduğundan daha önemli bir sınav.