YKS 2024 tercihi nasıl olmalı?

Müneccim

Centipat
Daha fazla  
Çevremdeki çoğu kişi git DGS ile yükseltirsin YKS'ye hazırlanmaktan kolay olur falan diyorlar, bilişim teknolojileri mezunuyum gidersem bilgisayar programcılığına gidip yönetim bilişim sistemlerine falan geçerim diyorum ama bu riski almaya değer mi? Karar veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DGS sanıldığı kadar kolay değil. Böyle düşünen çok fazla kişi var herkes bilgisayar programcılığı okuyup DGS ile mühendislik düşünüyor.

DGS sanıldığı kadar kolay değil. Böyle düşünen çok fazla kişi var herkes bilgisayar programcılığı okuyup DGS ile mühendislik düşünüyor.

Bana da DGS'nin YKS'den çok daha kolay olduğunu söylüyorlar.

DGS kolay, kolay değil demiyorum ancak talep fazla, alım az ve iki yıllık bölümlerin çoğu açık öğretim fakültesinden okunabiliyor ve bu bölümlerin örgün eğitimi, okuyanlara çok fazla bir şey katmıyor. Adamakıllı lisans bölümünde okuyun, iki yıllık bölümleri de açık öğretim fakültesinden okursunuz.

Hocam, o zaman bu sene tercih yapmayıp YKS'ye tekrar hazırlanayım. Bir dahaki sene de lisans tutturamazsam ön lisansa gidip DGS ile şansımı denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…