Tooflesss Decapat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Haziran 2024 #51 Fearless0600 dedi: Neyse dostlar artık üzülecek zaman değil. AYT matematik son bir tekrar yapın sizde, yarın daha önemli. Genişletmek için tıkla... AYT matematik ne yeniyo mu emn1212 dedi: Geçirenler sağ olsun. Genişletmek için tıkla... gülmemeliyim, pardon pardon aww
Fearless0600 dedi: Neyse dostlar artık üzülecek zaman değil. AYT matematik son bir tekrar yapın sizde, yarın daha önemli. Genişletmek için tıkla... AYT matematik ne yeniyo mu emn1212 dedi: Geçirenler sağ olsun. Genişletmek için tıkla... gülmemeliyim, pardon pardon aww
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.999 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #52 Tooflesss dedi: AYT matematik ne yeniyor mu? Genişletmek için tıkla... Sjsjsj çalışmadın mı hiç bro 1 AYT matematik sorusu 3 TYT sorusuna bedel çalışan yarın işi götürecek.
Tooflesss dedi: AYT matematik ne yeniyor mu? Genişletmek için tıkla... Sjsjsj çalışmadın mı hiç bro 1 AYT matematik sorusu 3 TYT sorusuna bedel çalışan yarın işi götürecek.
Tooflesss Decapat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Haziran 2024 #53 Fearless0600 dedi: Sjsjsj çalışmadın mı hiç bro 1 AYT matematik sorusu 3 TYT sorusuna bedel çalışan yarın işi götürecek. Genişletmek için tıkla... kanki ben baştan sona 0 ne ders ne başka bir şey vardı kendi imkanlarımca çalıştım (bu dönem okul staj vs çok verimsizdi ve önceki senelerde de ders görmedik) o yüzden ayt matematik yok mâlesef Fearless0600 dedi: Sjsjsj çalışmadın mı hiç bro 1 AYT matematik sorusu 3 TYT sorusuna bedel çalışan yarın işi götürecek. Genişletmek için tıkla... Ayt matematik 1 net yeterli mi Son düzenleme: 12 Haziran 2024
Fearless0600 dedi: Sjsjsj çalışmadın mı hiç bro 1 AYT matematik sorusu 3 TYT sorusuna bedel çalışan yarın işi götürecek. Genişletmek için tıkla... kanki ben baştan sona 0 ne ders ne başka bir şey vardı kendi imkanlarımca çalıştım (bu dönem okul staj vs çok verimsizdi ve önceki senelerde de ders görmedik) o yüzden ayt matematik yok mâlesef Fearless0600 dedi: Sjsjsj çalışmadın mı hiç bro 1 AYT matematik sorusu 3 TYT sorusuna bedel çalışan yarın işi götürecek. Genişletmek için tıkla... Ayt matematik 1 net yeterli mi