YKS 2025 üniversite tavsiyesi

@iwusft, sıralamasına takılmayın. Önemli olan, akademik kadrosu. Akademik kadrosuna bakın. Gitmek istediğiniz üniversite ve bölümün adını yazıp akademik kadro, YÖK Atlası şeklinde belirtin. Akademisyenlerinin ne kadar kalfiiyeli olduğuna bakın.

Ona şüphe yok hocam peki şöyle sorayım size 250k yapıp 400klık yer yazmak ne kadar sağlıklı olur çünkü cidden istediğim bir şehir ve bölüm olduğu için istemesem de kafam karışıyor.
İşe girerken sana yaptığın sıralamanı sormuyorlar. Üniversiten ise çok üst seviye değil ise koç,itü,odtü vs değil ise ona bile az bakıyorlar. Gerçekten önemli olan staj deneyimin ve çalışma hayatındaki deneyimler oluyor iş bulma serüveninde. Network yapmassan, Üniversitende olan iş buluşmalarına,seminerlere az katılım sağlarsan piyasadaki firmalar ile tanışamassın. O yüzden tavsiyem üniversitede senin mutlu olabileceğin yere git sıralamanı boşver bırak daha yüksek yap ama sen mutlu ol okurken 4 sene az değil. Eğitmenlerinin özgeçmişlerinede dikkat et bazı üniversitlerde eğitmenlere bi bakıyorsun adam hayatında makale bile yayınlamamış hiç bir başarısı yok ama akademik kadroda .

Ne okuyacaksın bilmiyorum ama çift ana dal hafife alınacak bir şey değil hiç değil. Yapılmazmı yapılır ama sosyal hayatın az olur.

Çift anadalı sadece düşünüyorum hocam uluslararası ticaret ve finansman okumak istiyorum ayrıca yazdığınız yazı için teşekkür ederim cidden beni rahatlattı.

ama aklımda iki şehir var İzmir ve Muğla.

Konudan yola çıkarak yorum yaptım. Konu sahibinin alternatifinde İstanbul olmadığı için İzmir ve Muğla kalıyor geresi ve İstanbul'daki üniversitelerin çoğunluğu apartman bozması üniversite.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…