YKS 2025 yaz süreci TYT mi 11 tekrarı mı?

Darkcloud 007

Decapat
Daha fazla  
TYT'de net konusunda kötüyüm, onu belirteyim, ama 11. sınıf aşırı güzel geçti. Temelim aşırı sağlam olmasa da trigonometri, 2. dereceden denklemler konuları falan mükemmel ve anlayıp bitirdim. Ama analitik geometride biraz zorlandım. Durum böyleyken yazın TYT çalışacağız, bu kesin. Ama bunun yanı sıra güzel geçen 11. sınıfı unutmamak amacıyla tekrara gerek var mı, mesela Gri Koç izledim, o da diyor ki hiç girme 11'e, sadece TYT çalış. Kafam biraz karışık açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sana tavsiyem TYT çalış yanına da bir kolay AYT dersi ekle ve bu 3 ayı çok iyi değerlendir yani TYT 10 saat mesela yani o saate çıkmak zaman alabilir senin açından ama yoğunluk anlamında söylüyorum 10 saat TYT 4 saat AYT gibi yani TYT çalış yanına da AYT biyoloji ekle hem 3 ayın sonunda TYT bitik TYT gibi bir derdin kalmaz hem de AYT'den bir dersi bitirmiş olursun vakit kazanmış olursun Allah kolaylık versin şimdiden.

Teşekkür ederim peki şöyle yapsam senin açından fikrini merak ediyorum 11.sınıf matematik ve bir tane dersi ekleyip tekrar amaçlı (AYT oluyor yani) TYT tamamı yoğun olduğu program.

11'in sağlamsa arada unutmamak için göz gezdir hatta istersen pazar günlerinde direkt 11 tekrarı yap. TYT bas. Zaten 9 ay boyunca AYT basacaksın. Ama hiçbir zaman da AYT'nin daha önemli olduğunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…