YKS 2025 yetişir mi?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 12. sınıfa geçtim malum YKS senesi. Daha çalışmaya başlamadım millet 1 Temmuz'da başladı ben hala takılıyorum kafama göre eylül'de başlasam yetişir mi yoksa geç mi kaldım? 2026 mezuna mı kalmalıyım? Yetişir mi 2025 sizce?

Hedefine göre değişir. Ama neden olmasın hocam çalışırsanız olur tabii.

Hocam geç değil fakat kendinizi çalışmaya hazırlayın illaha eylülde başlayacaksanız. Bir anda yükleme yaparsanız çok zorlanırsınız. Bu sıralar 2-3 saat ile alıştırmaya çalışın kendinizi

Böyle baştan mezun olmalı mıyım kafasına girmeyin, zaman ilerledikçe her başarısızlığınız sizi zaten mezuna kalırım tuzağına düşürür. Sadece planlı çalışsan bile ne kadar ilerlediğinin farkına varırsın zaten.

Yahu şu sıcakta bırak çalışmayı nefes alamıyoruz yaz ne için var? Neden bizim YKS sistemi yaz ayında da çalışmamızı istiyor?

Yahu şu sıcakta bırak çalışmayı nefes alamıyoruz yaz ne için var? Neden bizim YKS sistemi yaz ayında da çalışmamızı istiyor?
Yaz ayında çalışmayın hocam o zaman bende ekimde başladım haziranda başlayan arkadaşa fark atmıştım. Burada sizin altyapınız çalışma şekliniz hedefinize göre değişir.

Hedefine göre değişir. Ama neden olmasın hocam çalışırsanız olur tabii.

Hedefime göre değişir derken Doktor olmak istiyorsam 4 yıl YKS'ye mi çalışacağım 2028 YKS sınavında mı kazanacağım yani ben böyle anladım. Hedefime eylül ayında başlarsam yetişemez miyim yani?

Yaz ayında çalışmayın hocam o zaman bende Ekim'de başladım Haziran'da başlayan arkadaşa fark atmıştım. Burada sizin altyapınız çalışma şekliniz hedefinize göre değişir.

Oh be aradığm cevap kimse sizin gibi değil yok 9. sınıfda başlamalıydın falan diyen var. Vicdanımı rahatlattım.

Hocam ne alakası var kim dedi tıp için 9.sınıfta başlamak gerek diye. Arkadaşlar durumunuza göre yorum yapmak istemiş atıyorum ilk 30k istiyorsanız. Evet şimdiden başlamanız gerek, tabii bunu demekte doğru olmaz. Eğer şu an tytde atıyorum 90-100 yapıyorsanız sizin temeliniz ve birikiminiz var demektir. Biraz geçte başlasanız bir şey olmaz atıyorum. Ama eğer 300k istiyorsanız da değişir durum. Arkadaş ben ekimde başladım deyince rahatlamışsınız ama çok mantıksız bu yaptığınız bence. Belki o hocam 3 seneyi çok iyi bir şekilde tamamladı şu ana kadar ki obpsi 99 du vs. Sizden farklı temelde olabilir.

Sağ olun hocam destek olduğunuz için temelim de yok OBP de düşük. Zamanı 3 sene geriye alsam da yetiştiremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…