YKS 2025'e hazırlık için Youtube kanalları önerisi

ferhat dogan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 12. sınıf meslek lisesi bilişim öğrencisiyim ve Ankara Gazi Üniversitesi'ne M.T.O.K Bilgisayar Mühendisliğini istiyorum, 4 yıllık. TYT ve AYT'de neredeyse temelim yok denecek kadar az ve bu yazdan itibaren YKS 2025'e hazırlanmak istiyorum. Meslek lisesi olduğum için 9. ve 10. sınıf dışında sayısal dersler görmüyoruz ve 9. ve 10. sınıfta öğrendiğim şeyler de tamamen aklımdan çıktı. Aklımda kalsa da çok temel şeyler, yani kaale alınacak şeyler değil. Dershane olayına da giremem. Bu yazdan itibaren YKS 2025'e hazırlanmak istiyorum. Bu yıl stajda göreceğiz meslek lisesi olduğum için ve istediğim bölümde meslek lisesinden bilişim öğrencilerine özel kontenjan var. Lise dönem sonu notlarım da hepsi yüksek, sadece 9. sınıf 80, onun dışında 10. ve 11. sınıf 90 ve üzeri. Okul puanlarım iyi. Anlayacağınız şu an TYT'den başlamak istiyorum, o yüzden bana temel atabileceğim TYT kaynakları ve YouTube kanalları söyler misiniz?

Hocam Youtube'da Yusuf Mert Arslan diye bir abimiz var onun kanal önerilerini izle derim.

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki temel kaynak olarak neler almalıyım sizce.

Matematik: Rehber Matematik
Türkçe: Deniz Hoca & Rüştü Hoca
Biyoloji: Biosem & Betül Biyoloji
Fizik: VİP Fizik & Fizikle Barış
Kimya: Görkem Şahin
Coğrafya: Coğrafyanın Kodları
Tarih: Sosyal Kale

Ben şu an bu kanalları takip ediyorum, sende bunları izleyip kendine uygun olanı seçebilirsin. İyi çalışmalar.

Peki temel kaynak olarak neler almalıyım sizce.
Rehber Matematiğin 0'dan serisi var, tavsiyemdir.

Rehber matematik çok temel seviye. Eyüp B. veya Mert Hoca öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…