Öncelikle merhaba arkadaşlar vakit ayırıp konuya girdiğiniz için. 24 yaşındayım muhasebeci olarak çalışıyorum ve YKS'ye girmeyi düşünüyorum. Alt yapayım sıfır diyelim. Hedefim açık öğretim iktisat kazanmak yani 600.000 sıralama bana fazla fazla yeter gibi gözüküyor. Fakat bir türlü kendimi yönlendirme konusunda içim tam rahat etmiyor. Hafta sonlarım tatil ve günlük 3 saat ders çalışabilme sürem var ve 3 saat olarak iş ile ev yolculuğum arasında ders dinleyebileceğim vakit var. YouTube üzerinden hazırlanmak istiyorum, beni bu konuda eğitim veren hocalara yönlendirip (YouTube kaynak (kitap) için de yönlendirme yapabilir misiniz? Son olarak istediğim sıralama çok yüksek değil zaten ve ezberim iyidir, şartlar bu durumda olunca AYT de tarih coğrafya edebiyat gibi derslere kendimi daha çok yönlendirmeyi düşündüm çünkü daha kolay kavrıyorum diye düşünerek gerçekten yorumlarınız benim için çok kıymetli, yazdığım yazıyı tam olarak anlayıp durumumu analiz edip bir yönlendirme yapabilirseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz.