YKS 2025'e kalan sürede nasıl çalışılır?

ufukyns

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar vakit ayırıp konuya girdiğiniz için. 24 yaşındayım muhasebeci olarak çalışıyorum ve YKS'ye girmeyi düşünüyorum. Alt yapım sıfır diyelim. Hedefim açık öğretim iktisat kazanmak yani 600.000 sıralama bana fazla fazla yeter gibi gözüküyor. Fakat bir türlü kendimi yönlendirme konusunda içim tam rahat etmiyor. Hafta sonlarım tatil ve günlük 3 saat ders çalışabilme sürem var ve 3 saat olarak iş ile ev yolculuğum arasında ders dinleyebileceğim vakit var. YouTube üzerinden hazırlanmak istiyorum, beni bu konuda eğitim veren hocalara yönlendirip (YouTube kaynak (kitap) için de yönlendirme yapabilir misiniz? Son olarak istediğim sıralama çok yüksek değil zaten ve ezberim iyidir, şartlar bu durumda olunca AYT de tarih coğrafya edebiyat gibi derslere kendimi daha çok yönlendirmeyi düşündüm çünkü daha kolay kavrıyorum diye düşünerek gerçekten yorumlarınız benim için çok kıymetli, yazdığım yazıyı tam olarak anlayıp durumumu analiz edip bir yönlendirme yapabilirseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz.

Son düzenleme:

TYT de 50 net yapın AYT'de hepsini b yapın 600k gelir zaten.

selam kardeşim dişini sıkarsan daha iyi sıralama bile yapabilirsin. şahsen sana önerim tyt özcan aykın, tyt meschemy kimya, biyoloji betül olur. tyt matı eyüp bden izle. vallaha benim tek eksiğim mat şu an başka hocadan dinlemiştim. kahretsin. ayt mat eyüp b bak, yanında da türkçenin matematiği mi ne var edebiyat ona bak.

TYT de 50 net yapın AYT'de hepsini b yapın 600k gelir zaten.
cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim. Biristatisikçi detaylı cevabın için ayrıca teşekkür ediyorum dikkate alacağım.

600k için yarım saat 1 saat falan çalışmanız yeter yani 40 TYT 10 15 AYT yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…