YKS 2025'te mezuna kalınmalı mı?

Sonucu bekleyeceğim bende ama bilmiyorum halim pek iyi değil.

Abi kafaya takmıyordum hiçbir şeyi ama artık yemek yaparkan kapıyı kitlerken bile 3-4 defa 100% emin olmadan yapmıyorum 15 yaşıma kadar her şey güzeldi 9 yaşımda bile ortaokulda satranç-ders delisiydim ne olduysa 2020 de oldu her şeyden uzaklaştım. Bu sefer de düşüşe geçtim bıraktım sevdiğim şeyleri lisede 9.sınıf ta kalma yoktu derslere bile girmedik. 75 ort geldi 10, 11, 12 85-90 geldi o kötü sınıfa rağmen bir şeyler yaptım ama çoğuyla görüşmüyorum lise arkadaşlarımdan birkaç kişi gitti üniversiteye bazıları gitmedi. Köydeki gençlerin çoğu meslek lisesi okudu ya maden ya tamirci bana da meslek zanaat zanaat diye diye şu son senelerde bıktırdılar iyice cidden ben bunları karşıma alıp kendimi anlatabilir miyim buna değer mi sence ben bu haftaki sınavda ne yapacağımı bile bilmiyorum eve bile şimdi geldim daha yemek yemedim. Yine ders çalışıp geç yatıp sabah erken kalkacağım. Kafam değişik iyice annemi babamı da seviyorum zorlanmasınlar yaşlı başlı insanlar diye her şeyi yapıyorum benden çok daha zor durumda olan insanlarda var ama EA geçsem zorlanır mıyım mezuna mı kalacağım gidecek miyim hiçbir fikrim yok kendimi otistik gibi hissediyorum.

Vallahi bende meslek lisesi mezunuyum 2 sene mezuna kaldım birinde çalışmadım diğerinde yurt dışındaydım zorunlu olarak ailene kabul ettirdikten sonra başka insanların görüşü önemli değil seni ailen desteklesin yeter ki yapmak isteyen yapar bu kadar kafaya takma. Arkadaşlarla görüşmek çok önemli değil çevrem dolu her telden insan var kendim çıkmak istemiyorum belirli kişilerle anca. Bu kadar kafayı yorma deli olursun bak üniversiteyi kazanmaya bak sonra her şey değişecek yeni ortam yeni arkadaşlıklar vb.

Vallahi bende meslek lisesi mezunuyum 2 sene mezuna kaldım birinde çalışmadım diğerinde yurt dışındaydım zorunlu olarak ailene kabul ettirdikten sonra başka insanların görüşü önemli değil seni ailen desteklesin yeter ki yapmak isteyen yapar bu kadar kafaya takma. Arkadaşlarla görüşmek çok önemli değil çevrem dolu her telden insan var kendim çıkmak istemiyorum belirli kişilerle anca. Bu kadar kafayı yorma deli olursun bak üniversiteyi kazanmaya bak sonra her şey değişecek yeni ortam yeni arkadaşlıklar vb.

Eyvallah deli olmam inşallah hayırlı geceler🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı