Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.250 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #11 sanes dedi: Fen temeli de var aslında, kimyadan Aydın falan kullansa kesin çözer işi. Miray biraz kolaya kaçıyor bende çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Kimyası kötüyse miray lazım. Mesela benim fizik full biyoloji fulle yakındı kimya sıfırdım.
sanes dedi: Fen temeli de var aslında, kimyadan Aydın falan kullansa kesin çözer işi. Miray biraz kolaya kaçıyor bende çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Kimyası kötüyse miray lazım. Mesela benim fizik full biyoloji fulle yakındı kimya sıfırdım.
mesedian1234 Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #12 Nisshin dedi: Kimyası kötüyse miray lazım. Mesela benim fizik full biyoloji fulle yakındı kimya sıfırdım. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yok AYT kimyasını çalışınca oturuyor zaten 1 kitap random çözsün yeterli.
Nisshin dedi: Kimyası kötüyse miray lazım. Mesela benim fizik full biyoloji fulle yakındı kimya sıfırdım. Genişletmek için tıkla... Hiç gerek yok AYT kimyasını çalışınca oturuyor zaten 1 kitap random çözsün yeterli.
Kreof0 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #13 Crayzboy3162 dedi: Hocam bana ulaşma şansınız varmı instagram veya herhangi bir platformdan Genişletmek için tıkla... Maalesef gerçek hayatta tanımadığım kişilere prensip gereği intagramımı vermiyorum fakat discord kullanıcısıyım: kreof_
Crayzboy3162 dedi: Hocam bana ulaşma şansınız varmı instagram veya herhangi bir platformdan Genişletmek için tıkla... Maalesef gerçek hayatta tanımadığım kişilere prensip gereği intagramımı vermiyorum fakat discord kullanıcısıyım: kreof_
C Crayzboy3162 Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #14 Kreof0 dedi: Maalesef gerçek hayatta tanımadığım kişilere prensip gereği intagramımı vermiyorum fakat discord kullanıcısıyım: kreof_ Genişletmek için tıkla... sana ulaşacağım reisim
Kreof0 dedi: Maalesef gerçek hayatta tanımadığım kişilere prensip gereği intagramımı vermiyorum fakat discord kullanıcısıyım: kreof_ Genişletmek için tıkla... sana ulaşacağım reisim
Kreof0 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #15 Crayzboy3162 dedi: sana ulaşacağım reisim Genişletmek için tıkla... Ulaşırsan elimden geldiğince yardımcı olurum.
Crayzboy3162 dedi: sana ulaşacağım reisim Genişletmek için tıkla... Ulaşırsan elimden geldiğince yardımcı olurum.
C Crayzboy3162 Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #16 Kreof0 dedi: Ulaşırsan elimden geldiğince yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Attım istek